Mainies uz augšu. (
susure
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2010
-
12
-
19
15:24:00
Es ļoti ļoti priecātos, ja kāds padalītos ar recepti štovētiem kāpostiem un garšīgiem veidiem kā pagatavot veselu vistu.
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
pet
2010-12-19 20:02
(
saite
)
Ui, kā lai apraksta kā veselu vistu atkaulot? Google moš palīdzēs bildītes atrast, bet doma tāda, ka izgriež vistai visus kaulus atstājot tik stilbiņu/spārniņu kaulus; minibļodiņā pāris ēdamkarotēs eļļas iemaisa sāli, piparus un papriku, un ar to saziež vistu no ārpuses un iekšas, iekšā, kur bija ribas, tur sapilda burkānus (ja izmērs ļauj, veselus vai lielos gabalos) un kartupeļus, aizšuj ar pāris dūrieniem vistu ciet, lai tas viss paliek tās vēderā un tad tik šauj cepeškrāsnī...
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options