Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-08-18 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tiem, kas nepamanīja, šodien notika dažu komūnas biedru šūmēšanās pret [info]zuzette komūnas atdzīvināšanas pasākumiem, kā sakarā viņa no [info]gardumi moderatora pienākumiem ir atcelta.

[info]gorgona ir izlēmusi atstāt jaunizveidoto komūnas dizainu. Mans priekšlikums ir visiem kopā definēt komūnas noteikumus.

pirmais, laikam ir skaidrs - visiem ierakstiem ir jābūt komentējamiem. ko daram ar receptēm un bildēm? tikai savas? svešas ar komentāriem un atsauci uz pirmavotu?

Lūdzu - vārds Jums! :)



P.S. tiem, kam [info]zuzette puksti likās saistoši, varbūt interesēs, ka viņa joprojām ir [info]bufete moderatore.


upd.: komūnas noteikumu pirmais variants pievienots. ieteikumi joprojām tiek pieņemti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2010-08-20 11:16 (saite)
es pienjemu, ka gribeeji labu dariit un nezinaaji, ka cilveekiem sheit patiika vienkaarshaa un saturiskaa diskusija par un ap eedienu un taa produktiem, personiigajiem puniem un panaakumiem katram savaa virtuvee. varbuut nedaudz krampjainaa veidaa tas tika dariits zinaams Tev, bet nu taa tas notika. pienjem kritiku un to, ka ne viss, ko Tu izdariiji bija slikts un labo mees gribam patureet un dziivo taalaak!

nevar tachu teikt, ka Tu buutu ljoti nopuuleejusies gardumu dizaina izveidoshanaa - tas ir bufetes dizaina copy paste. speeju iedomaaties, ka nav visai forshi, ja divas liidziigas komuunas ir ar vienaadiem dizainiem. linkus jau nomainiiju. S1 man nepatiik un netaisos to likt. iespeejams kaut kad uzlikshu pavisam citu dizainu, bet kaa jau rakstiiju - ne shodien un ne riit.

ja ir kaadi konstruktiivi komentaari - vienmeer laipni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?