shvep ([info]shvep) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2012-09-07 19:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Klasiku klasika.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2012-09-07 19:11 (saite)
visu cieņu!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]fedrs
2012-09-07 19:11 (saite)
Cerēju, ka te būs cepti kartupeļi. Bet citādi - nav slikti!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shvep
2012-09-07 19:12 (saite)
Cepti kartupeļi būs rīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2012-09-07 19:15 (saite)
AAAAAAAAA!!!!!!!!! Evil!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]jim
2012-09-07 19:21 (saite)
respect, izskatās, ka tu pat māki to burvju triku, kā viņus nesadrupināt, dabonot laukā no tām metāla vestītēm!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shvep
2012-09-07 19:24 (saite)
A es vienkārši pielieku smilšu mīklai 1 olu, tad viņi nav tik drupani un drusku kriukšķ miziņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2012-09-07 21:38 (saite)
kaa tev izdodas tā, ka mailnas beidzas perfekti ar formiiti? man parasti vai nu parpluust, vai saraujas, un liekas, ka biezums ir viscaur ideaals. kaa tu spied miiklu ieksaa formiitees?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shvep
2012-09-08 06:49 (saite)
Ir bijuši gadījumi, ka arī pāri pāraug vai ieraujas uz iekšu malas, bet tā ir mistika, kuru nav iespējams izskaidrot, nezkāpēc gribas likt vainu uz miltiem. Jo, principā, kam tur rauties vai plesties, ja sastāvdaļās ir tikai sviests, cukurs, 1 ola un augstākā labuma kviešu milti?

Mīklai ļauju sabriest kādu pusotru stundu, mīklas bumbu noliekot vēsumā.

Mīklu formītēs spiežu, plikšķinot ar pirkstgaliem, bet man ir ļoti jūtīgi pirkstgali un perfekta biezuma/plānuma izjūta, kā jau cilvēkam, kas 4 gadus mācījies keramiku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?