shvep ([info]shvep) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2012-09-07 19:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Klasiku klasika.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shvep
2012-09-08 06:49 (saite)
Ir bijuši gadījumi, ka arī pāri pāraug vai ieraujas uz iekšu malas, bet tā ir mistika, kuru nav iespējams izskaidrot, nezkāpēc gribas likt vainu uz miltiem. Jo, principā, kam tur rauties vai plesties, ja sastāvdaļās ir tikai sviests, cukurs, 1 ola un augstākā labuma kviešu milti?

Mīklai ļauju sabriest kādu pusotru stundu, mīklas bumbu noliekot vēsumā.

Mīklu formītēs spiežu, plikšķinot ar pirkstgaliem, bet man ir ļoti jūtīgi pirkstgali un perfekta biezuma/plānuma izjūta, kā jau cilvēkam, kas 4 gadus mācījies keramiku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?