Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2007-10-02 06:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:latvia, stats

Augusta rezultāti
Ar mēneša aizkavēšanos tiek piedāvāti augusta rezultāti. Cerams, uz septembri nebūs tik ilgi jāgaida.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maris
2007-10-02 09:32 (saite)
Neskatoties uz aģitācijas mazināšanos rezultāts aug :)

(Atbildēt uz šo)


[info]zetinja
2007-10-02 14:22 (saite)
varbūt šitiem komandu statistikas apkopojumiem var kaut kādus vidējos ciparus piedāvāt bonusā? Tb šis ir reālais izrēķinātais, bet pielikt klāt vēl komandas ieguldījumu uz purnu. Tā kā sviesta cibā ir gandrīz vai visi tie, kas ir arī citās komandās + vēl tie, kas nav citās komandās, loģiski, ka šamiem stabs visaugstākais, bet ka ieguldījumu izdala uz komandas memberu skaitu sanāktu, kurā komandā ir vidēji ražīgākie cilvēki.. kaukā tā. neko nesapratu pati, ko uzrakstīju. ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2007-10-03 11:46 (saite)
Viss jau labi un ideja visnotaļ atbalstāma, taču pagrūti, ja visi dati jāapstrādā manuāli. Bet pateikšu priekšā, ka vidēji visražīgākie dalībnieki ir EOZ komandā.

Bet patiesībā Sifozais savācis 50k+ punktus septembrī, bet atlikušie 4 EOZ dalībnieki ar savu mazo skaitu nav spējuši pārāk nobrucināt vidējos rādītājus. Tie, kas savākuši vairāk par Sifozo, apakškomandās nav pieteikušies, tā ka tie punkti nekur neskaitās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Par subteam
(Anonīms)
2007-10-08 11:39 (saite)
Beidzot atrisinaaju tehniskaas probleemas un varu atkal foldot, tuuliit jau suutaas SMP WU. Subteam statistitka ir laba lieta un vareetu stimuleet apakshkomandu biedru aktiivaaku daliibu.

Domaaju ka paaraak maz ir teamaa informeetiibas par SMP klientu un pielauju ka daudzi dual core un quad core iipashnieki reekina parasto single thread klientu.

A.c. Sifozais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?