Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2007-06-06 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:news, servers, stanford, upgrades

Savākšanas serveru uzlabojumi
4-jūn-2007
Par savākšanas serveru uzlabojumiem

Mums ir jauns plāns kā rīkoties ar savākšanas serveriem. Tā vietā, lai būtu viens serveris visiem Folding@home projektiem, mums būs vairāki serveri (domājams, iesākumā 3-4). Tas palīdzēs novērst viena savākšanas servera smagu pārslodzi. Mēs jau esam uzstādījuši 2. savākšanas serveri un pārvirzām dažas jaunas darba vienības uz to. Ja viss būs labi, mēs uzstādīsim vēl citus. Procesi notiek lēnām, jo mums jāatjauno 64 bitu serveru dzelži. Tas noved pie dažām izmaiņām, kuras nepieciešams pārbaudīt pirms lielās savākšanas serveru palaišanas.

P.S. Pēdējā laikā dažkārt bija novērojamas problēmas ar darba vienību augšuplādēšanu. Izskatās, ka šobrīd lietas strauji virzās uz labo pusi.


6/04/2007
Update on collection server upgrades

We've got a new plan for how we handle collection servers. instead of having a single CS for all of FAH, we will move towards having many CS's (likely 3-4 to start). This will be a big help as a single CS got severely overloaded. We've already set up a 2nd CS and redirected some new WU's over there. If that looks good, we'll move more aggressively to set up more. We're taking it a bit slow as we had to update to 64-bit server hardware and that's lead to some changes that we need to test before a big CS rollout.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 00:09 (saite)
nk[url=http://superfirstsex.info/CFNM/index.html]CFNM[/url] http://superfirstsex.info/CFNM/ CFNM (http://superfirstsex.info/CFNM/)

(Atbildēt uz šo)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 11:09 (saite)
tb[url=http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn[/url] http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn Jennifer Lopez (http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?