Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2007-06-01 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:may, performance, stats, team latvia, users

Maija rezultāti
Maijā esam uzrādījuši labus rezultātus un komandas pieaugumu. Jauda no 286 GHz kāpusi līdz 440 GHz (+53%). Dalībnieku skaits, kuri iesnieguši vismaz vienu darba vienību - no 64 līdz 114. Esam gandrīz sasnieguši komandas vislabāko laiku rezultātus un nešaubos, ka spēsim tos arī pārspēt. [ grafiki ]

Šobrīd izstrādē atrodas vairāki darbi, kas ļaus veidot Latvijas komandas resursus krietni informatīvākus, lietojamākus un pievilcīgākus. Vari mums palīdzēt, ja ir laiks/varēšana: [ darbu saraksts ]

Un vēl dažas lietas:
- Ja vēl neesi pazīstams ar pasākumu un uzdūries šim ierakstam gluži nejauši, tiec laipni aicināts [ nākt talkā ].

- Folding@home dalībnieki un interesenti, kas reģistrēti Sviesta Cibā var pievienoties šai komūnai ([info]folding_at_home) spiežot [ šeit ]. Nereģistrētie lietotāji, savukārt, var parakstīties uz RSS jaunumiem.

- Folding@home bijušie un esošie dalībnieki, lūdzu aplūkojiet un neignorējiet šo; padodiet tālāk ziņu par pieteikšanos apakškomandās (subteams) personīgi un virtuāli pazīstamajiem Folding@home dalībniekiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

;)
[info]skakri
2007-06-01 12:54 (saite)
Debian/Ubuntu Folding@home install - http://fahwiki.net/index.php/A_Complete_Guide_to_Using_FINSTALL_for_NEWbies

Pats uzliku - ērti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2007-06-01 13:47 (saite)
Paldies par linku!

Varētu vēl no [info]watt savākt Debian/Ubuntu install paku, kas adaptēta vēl vienkāršākai instalācijas procedūrai, pavisam būtu labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divainic
2007-06-01 14:26 (saite)
principā varu piepalīdzēt ar lapas un foruma piepacelšanu, varbūt arī win installeri varu mēģināt pabakstīt.
Cik daudz apmēram ir tie 15% pie weba pacelšanas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2007-06-01 14:44 (saite)
15% ir saita atgūšana no [info]watt, atbilstoša hostinga esamība un pagaidu test lapas uztutēšana uz http://folding.star.lv

Lapa nav savesta kārtībā, linki novecojuši, pašreizējām komandas vajadzībām neatbilstoša struktūra; nepieciešams redesign - varbūt pat tādā apmērā, ka pašreizējais dizains vairāk neder nekā der, bet tas atkarīgs no tā, vai iespējams izmantot vecos elementus utt.

Par forumu šobrīd ir tikai tik daudz, ka ir ideja, ka tādu vajag. Un vēlams gana funkcionālu, nevis tādu sviestu kā times.lv vai datuve.lv. Tāpat, priekšā ne tikai foruma pacelšana un nokonfigurēšana, bet arī foruma grafiskais dizains un citas lietas.

Būtu ļoti labi, ja tu varētu uzrasties komandas skype čatā - tur šobrīd ir gandrīz visi aktīvi iesaistītie cilvēki, kā arī centralizēta tehniskās informācijas apspriede.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 00:12 (saite)
nk[url=http://superfirstsex.info/CFNM/index.html]CFNM[/url] http://superfirstsex.info/CFNM/ CFNM (http://superfirstsex.info/CFNM/)

(Atbildēt uz šo)

hello
(Anonīms)
2008-01-20 11:13 (saite)
tb[url=http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn[/url] http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn Jennifer Lopez (http://docs.google.com/View?docid=ddtpk9nq_1fkx2n2hn)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?