Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-03-23 14:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par saita dizainu...
Divas dizaina skices jau tika piedāvātas, bet, godīgi sakot, man nepatika neviena no tām. Kāpēc? Tāpēc, ka autori nav ņēmuši vērā daudzos un dažādos datus, kas pārskatāmās kategorijās un apakškategorijās būtu jāatspoguļo lietotājam. Manuprāt, visupirmām kārtām ir vērts padomāt nevis par pašu dizainu, bet gan par navigāciju - kā tiks strukturēts viss materiāls pa sadaļām un apakšsadaļām.

Tāpēc varbūt, pirms ķeramies klāt pie tā saita, iespējamos autorus un interesentus, es lūgtu veltīt stundu vai divas un mazliet pabakstīt citu komandu saitus, lai saprastu 1) kāda veida lietas un informācija var būt saistīta ar Folding@home; 2) kādā veidā to visu var izkārtot; 3) kādi ir labāki un kādi - sliktāki risinājumi; un 4) pie reizes paskatīties kādas idejas var aizņemties arī banneriem, logučiem un citiem risinājumiem.

Tā ka aicinu visus uz diskusiju par to, kādam vajadzētu būt www.folding.lv saitam. Varam paralēli apspriest arī jebkuru no zemākminētajiem citu komandu saitiem (kā arī zemākneminētus saitus) gan dizaina, gan piemērotības F@h, gan jebkurā citā aspektā.

Pieiesim lietai nopietni - saits būs mūsu komandas seja un to mēs taisam vienreiz, bet stāvēs ilgi. Un no sākotnējā iespaida ļoti daudz kas būs atkarīgs.


Team AnandTech
Portugal@Folding
Overclockers Australia
www.overclockers.com
Team Rage3D
Team Tech Report
Alliance Francophone
2CPU.com
Team Egg Roll
p2p-community
Team MacOS X
Dutch Power Cows
Folding@Malaysia

Russia
Lithuania
Rechenkraft.net - Germany


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?