Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-03-11 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Team Lithuania
Lietuviešu komanda, kopš atsitusi savu websaitu šeit - http://www.folding.lt/ (šķiet, ka agrāk nebija), strauji uzvāc lietotāju armiju - skatīt šeit (skatīt 7 dienu laikā pievienojušos jaunos lietotājus un lēcienu punktu grafika līknē). Aiz kam Lietuvas komanda strauji no mums ir atrāvusies un no 105. vietas pārlekusi uz 75. (punktu ievākšanas aspektā).

Paliksim kaunā vai ķersim rokā leišus?
Aicinu pievienoties jaunus lietotājus Latvijas komandai. Un, arīdzan, pabeigt iesāktos darbus, piedāvāt jaunas idejas, pareklamēt šo pasākumu tālāk utt. Tiešām lietuviešiem tas tik viegli izies krastā?

upd: Viņiem pat televīzijā ir rādīts par Folding@home pasākumu (sk. šeit). Pēc tam - vienkārši milzīgs lietotāju pieplūdums. Kad būs pabeigti tekošie darbi (banneri, logo, statistikas utt.), varētu mēģināt uzrakstīt digital times un citiem Latvijas datorizdevumiem, kādi nu viņi mums ir, varbūt kāds arī kaut ko nopublicē par šo tēmu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pingvix
2005-03-14 12:08 (saite)
Pienjemsim, ka es iesleedzu veselu datorklasi, tas kaut ko dod? Khm, vai arii daudz maz tas ir atkariigs no taa, cik aatrs ir nets?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2005-03-14 19:21 (saite)
Nu tas dod to, ka kalkulē vesela datorklase. Neta ātrums nav tik būtisks, nedēļā sanāk pāris Mb upload un download no viena jaudīga datora.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pingvix
2005-03-15 16:15 (saite)
Skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-06-08 12:41 (saite)
nu kas tad ir musdienās 2Mb :)

Ar multi-cpu būs čakars palaist... iesaku to visu pasāku caur screen laist un manuāli.. vismaz man griežās OK, bet dēļ libām jakillo klients, jo tur nesūtais pareizaiz message kernelim un uzkārās (tam ir paredzētas citas pergas, kas fixo un parāda infu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?