Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-03-11 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Team Lithuania
Lietuviešu komanda, kopš atsitusi savu websaitu šeit - http://www.folding.lt/ (šķiet, ka agrāk nebija), strauji uzvāc lietotāju armiju - skatīt šeit (skatīt 7 dienu laikā pievienojušos jaunos lietotājus un lēcienu punktu grafika līknē). Aiz kam Lietuvas komanda strauji no mums ir atrāvusies un no 105. vietas pārlekusi uz 75. (punktu ievākšanas aspektā).

Paliksim kaunā vai ķersim rokā leišus?
Aicinu pievienoties jaunus lietotājus Latvijas komandai. Un, arīdzan, pabeigt iesāktos darbus, piedāvāt jaunas idejas, pareklamēt šo pasākumu tālāk utt. Tiešām lietuviešiem tas tik viegli izies krastā?

upd: Viņiem pat televīzijā ir rādīts par Folding@home pasākumu (sk. šeit). Pēc tam - vienkārši milzīgs lietotāju pieplūdums. Kad būs pabeigti tekošie darbi (banneri, logo, statistikas utt.), varētu mēģināt uzrakstīt digital times un citiem Latvijas datorizdevumiem, kādi nu viņi mums ir, varbūt kāds arī kaut ko nopublicē par šo tēmu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]suic
2005-03-11 14:10 (saite)
Tas atkarīgs no darba vienībām. Vienas ir vairāk piemērotas vieniem procesoriem, citas - citiem. Kā rezultātā dienā vidēji iegūtais punktu skaits var svārstīties.

Ir vēl viena iespēja - ka tev dators skaitļo uzdevumus bez ieslēgtām SSE instrukcijām. To var paskatīties iekš FAHlog.txt - ja pirms darba vienības kārtējās ir Extra SSE boost OK., tad viss ir ok un tev mazliet sliktākas darba vienības ir patrāpījušās pa ķērienam. Bet tas ir ok, jo WU tiek dalīti pamīšus un te vienam tiek piemērotāki WU, te citam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?