باب ([info]dooora) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
daudz grūtāks jautājums nekā pirmajā brīdī var šķist... :)
turklāt es galīgi nevēlētos te aizsākt diskusiju, jo katram "labs" punktam droši vien var atrast (un bieži visai pamatoti) kādu pretargumentu.
Tur jau laikam tas āķis, ka ar tīru pragmātiku te neizbraukt. Makintošistiem Apple ražojumi ir kas vairāk par darbarīku. Kad es vispār sāku lietot datōrus (ap 1990-91), man pirmos kursa darbus nācās rakstīt uz Universitātes IBM mašīnām. Un rakstīju arī, bet pēc ziemas brīvdienām es ievēroju, ka puse no kādiem 40 kompjiem mūsu lasītavā ir aizstāta ar kaut kādiem neredzētiem verķiem - pa ekrānu visādas mazas bildītes izkārtotas, pie klavieres kārbiņa ar striķi piesieta. Neko nesapratu. Apsēdos un pāris stundu laikā ierubījos, taisnības labad jāteic, ka man palīdzēja sirsnīga un smuka IT dāma, kas tur dežūrēja:) 90-to gadu otrajā pusē gan izskatījās, ka tai platformai tomēr būs hanuriki, bet nu jau tā krīze ir pāri - it īpaši ar X (desmitās) sistēmas ieviešanu, ko daudzi uzskata par elegantāko *nixa implementāciju.
Daudz ko jau par šo tēmu varētu samuldēt, bet šobrīd Apple dzelži un OS manām vajadzībām ir visdrošākie un uzticamākie. Ja vēlies, varu tev kādreiz nodemonstrēt. Ok, liekam punktu - neko jau es tāpat sakarīgu nepastāstīju;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?