Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-02-21 08:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Rasputina "How We Quit The Forest"

komanda un žurnāls
Par [info]folding_at_home pēdējā laika jaunumiem.

Upd: SC Team Latvia iesūtīta darba vienība no 100. lietotāja - liva. Drīz būs savākti 250'000 punktu (kas ir P4 2.8 GHz 6.2 nepārtrauktu darba gadu ekvivalents), nedēļā vācam 50'000(+) punktus. Šobrīd esam aptuveni 70 aktīvi skaitļotāji, kas ļauj komandai pamazām tuvoties Top-100 un turēties (pēc ievākto punktu daudzuma) Top-100 komandu beigu daļas līmenī. Drīz būsim Top-500 komandu sarakstā (šobrīd esam 502. vietā).

1) Paskatieties visi vēlreiz, vai jums klientā ir ievadīts pareizais komandas nr. (41587)? Citādi ir bijuši daži pārpratumi, kad kāds to ir piemirsis un pēc tam vaicā - "kāpēc neparādos komandas statistikā?"

2) Saliku pēc [info]wasted ieteikuma visas aptaujas (polls) aiz lj-cut un tagad arī 800x600 izšķirstpējā žurnālu var apskatīt. Izskatās gan mazliet saspiesti un pati augša deformēta, bet dzīvot, manuprāt, var. Turklāt, kad linkus pārvākšu no žurnāla galvas uz kreiso malu, dzīvei vajadzētu kļūt vēl mazliet vienkāršākai. Līdz brīdim, kad (un ja) tiks radīts cits, labāks, funkcionālāks un estētiskāks dizains.

3) Balansējam tuvu pie (+/–) 100. vietas nēdēļā ievākto punktu skaita ziņā. Un tas nemaz nav slikti, jo nodrošina mums puslīdz stabilu augšupeju reitingu tabulās. Nedēļā ievācam aptuveni 50'000 punktu.

4) Tiek baumots, ka būs vēl jauni dalībnieki. Nu ko, gaidām parādāmies statistikā. Un ja tu gadījumā šim ierakstam esi uzdūries gluži nejauši, tad aicinu pievienoties arī tevi - šeit ir kodolīgs projekta apraksts un vajadzīgā sākuminformācija - FAQ!

Update:
Reklāma un komunikācija

5) Aicinu pierakstīties mailing listē diskusijām no A-Z par visām ar Folding@home saistītām (pat attāli saistītām) lietām. To iespējams izdarīt, sūtot e-mailu uz adresi folding-subscribe@googlegroups.com (liste speciāli priekš Latvijas komandas un latviešu valodā).

6) Sviesta Cibas dalībniekus aicinu pievienot [info]folding_at_home kopienu pie draugiem un pašiem pievienoties tai, lai veicinātu lielāku informācijas izplatību.

7) Iekš DC++ Latvijas hubiem pie saviem lietotāju description varat ievadīt "journal.bad.lv/~folding-at-home" (bez pēdiņām).

8) Ir izveidots IRC kanāls iekš chat.delfi.lv ar nosaukumu #folding

9) Testa režīmā Kaklz ir palaidis individuālos bannerus, apskatīt var šeit (un testa nolūkos arī palietot, ja ir vieta, vēlme un mācēšana): http://3a3-interactive.net/tools/fah/banners.html (Pagaidām gan tas viss darbojas diezgan nestabili un šis, domājams, nav arī gala variants komandas statistikai.)

0) Idejas, jautājumi, priekšlikumi, jaunievedumi, tehniski papildinājumi, banneri, loguči, dizaini, kodi... jebkas? Droši piesakieties, izsakieties utt. Jā, arī tu esi aicināts piedalīties jebkādā veidā un jebkurā aspektā. Privāti vari pavaicāt, pastāstīt, likt priekšā, ieteikt: suic@mpe.lv; publiski - (1) folding@googlegroups.com; (2) #folding (chat.delfi.lv); (3) šeit.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?