Kaitnieks-San ([info]kaitnieks) rakstīja [info]flash_mob kopienā,
@ 2004-06-20 17:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mīļie cilvēki
Vai tad jūs nesaprotat, ka gan huligānisma ierosinātāji, gan tiek kas vispār negrib protestēt, gan tie, kam vispār viss nepatīk, grauj mūsu tikko izveidojušos vēl nesacietējušo kopienu? Tad, kad jau būs izveidojusies un nostiprinājusies ideja, kad sāks parādīties tradīcijas, tad varat mesties virsū ar buldozeru, bet pagaidām palieciet pie maziem ieteikumiem, rīkojiet mobzus pēc savām idejām un ļaujiet izkristalizēties priekšstatam par to, kā tad īsti vajag. Es zinu, ka šitais izklausās riebīgi, bet tiešām, izlaidiet tos mobzus, kuri jums liekas iebrauciens galīgākajās auzās.
[info]dzingla, lai nebūtu nekādas klausīšanās šajā visā, Tev ir arī atbalstītāji.

Un vēl ierosinājums no manas puses - turpmāk flašmoba organizētājam vajadzētu cēlo mērķi (ja tāds ir) paturēt pie sevis un ļaut dalībniekiem un skatītājiem pašiem minēt. Tad šādas problēmas neparādīsies. Mums katram tomēr priekšstati par cēlo un pareizo pārāk radikāli atšķiras.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-06-20 18:15 (saite)
kaitnieks, es domaaju, ka uztraukums ir liex - es vienk izteicu savu viedokli un pret dzinglas ierosinaato mobu man nebuut nau negatiivu emociju kaa pret nike vikalu demoleeshanu un es tieshaam vienk attureeshos no shii moba apmekleeshanas.
veel tikai viena pieziime - ja dzingla ierosinaaja sho mobu un cilveeki jau ir pieteikushies - nedomaaju, ka vinji tagad paardomaas tikai mana ieraxta deelj :)
dzeriet daudz tomaatu sulas un buusiet veseli :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaitnieks
2004-06-20 18:24 (saite)
es arī tev pilnībā piekrītu, bet ir arī viegli satraucami cilvēki, bez tam pēdējā postu strīpa atstāj diezgan depresīvu iespaidu, gribējās atgādināt, ka flašmobs nav depresīva vai politiska, bet gan jautra lieta.
The keyword is timing.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

necibiskas personas ideja.. Drīkst izteikties?
(Anonīms)
2004-06-20 18:34 (saite)
idejas īstenošana gan laikietilpīga un nepieciešams visnotaļ skaitā nopietns ļaužu pulks. droši vien esat ievērojuši, ka Rīgā vēl pastāv tādas brīnišķīgas vietas kā trolejbusu galapunkti, kad trolejbuss no braucējiem atbrīvojas pilnībā.. lūk, bilde aptuveni tāda: trolejbusa galapunkts, trolejbusā sakāpj biedējoši nopietns, mēms ļaužu pulks, vēlams - izskatā novienādojušies līdz galējībai [ļoti labi der vecās, labās, banālās mellās drēbes], aizņem VISAS sēdvietas, klusējot godīgi samaksā par braucienu, visa ceļa garumā vēlama bezcerīga lūkošanās vienā punktā [ja kopējais noskaņojums vērsts uz cilvēku biedēšanu, var arī nesakarīgi klusītēm ķiķināt [variantu daudz]], absolūta nereaģēšana uz jebkurām citu cilvēku, t.sk. konduktora, vecu sēdētgribošu pensionāru izteiktajām piezīmēm. Ja nervi stipri un ceļš nav pārāk tāls cauri visai Rīgai, tad var tādā veidā apmest veselu loku un visiem kopā izkāpt tur pat, kur iekāpa. un, protams, izklīst.
jautājums, ko darīt, ja ikdienas pasažieru reakcijas kļūst pārāk nomācošas vai traucējošas vai grūti aapturamu jautrību - raisošas? viens variants - pēc iespējas vienlaicīgāk pielekt kājās un VISIEM skaļi neprātīgi smejoties izkāpt tuvākajā pieturā. un protams, izklīst. un jā - piemēram, 5.trolejbusam tāds jauks maršruts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: necibiskas personas ideja.. Drīkst izteikties?
[info]kaitnieks
2004-06-20 18:36 (saite)
Jāizdomā kaut kāda sistēma, kā šīs idejas uzkrāt, lai nepazūd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diana
2004-06-20 18:40 (saite)
forši.
Es, piemēram, pašu dzinglas mobu atbalstu, tikai ne mērķi. Man, atklāti sakot, ir pajāt, kāds tur tas baigais mērķis apakšā, es vienkārši gribu sviestu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaitnieks
2004-06-20 18:47 (saite)
ditto :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]susure
2004-06-20 19:45 (saite)
kaadeelj gan tam visam vajag meerkji? jautri ir taadeelj,ka vinja nav. ka bezjeedziigi...

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2004-06-20 23:45 (saite)
Pilnīgi piekrītu. Absolūti.
Ir gan skaidrs, ka katru, kas pie mums centīsies kaut vai pacelt dibenu no nosutinātā krēsla, iemīcīs zemē. Bet varbūt tiešām visi gudrinieki - tie, kas zina par protestiem, huligānismiem un flash_mobiem vairāk par tiem, kas visu šito te dara, varētu tomēr aizvērties.

(Atbildēt uz šo)

vaards vietaa
[info]aku
2004-06-21 09:16 (saite)
darbojamies taalaak;)
un veel trolejbusu ideja vienkaarshi fantastiska:)) piedaavaaju 15-to (Latgales pr-pilseeta)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: vaards vietaa
[info]chimera
2004-06-21 12:09 (saite)
Man ar bija taada ideja (par 15.), bet tas ir paaraak nezheeliigi, njemot veeraa veco tantinju-potenciaalo pasazhieru skaitu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: vaards vietaa
[info]aku
2004-06-21 12:22 (saite)
vinji biezhi staigaa:)
bet nu shito ideju droshi vien liksim kaa naakosho tautas apsprieshanai aiz UV Centrs aktivitaateem pirmdien;)


/aa jaa vel jau bija taa kailiem pa pludmali, bet to laikam cilveeki biidiis, kad buus siltaax

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: vaards vietaa
[info]shelly
2004-06-22 00:22 (saite)
15. trolejbuss labs. Sakāps vēl narkaši un somiņu aptīrītāji, un būs pavisam labi. ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: vaards vietaa
[info]elsola
2004-06-24 19:30 (saite)
nabaga tantinjas:((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?