Eques Venti ([info]eques) rakstīja [info]dorians kopienā,
@ 2003-07-16 15:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:apmēram tāds pats kā vakar
Mūzika:kautkas fonā skanošs

Doriānisma pilns vakars
Nu beidzot pienācis arī mans laiks rakstīt atskaiti. Man laikam ar to tusiņu sanāca visinteresantāk. Vobšim ceturtdien no rīta gāju uz lopu tirgu pirkt Lordam apsolīto vistu. Vēl nebiju izlēmis, vai pirkt dējējvistu pa 2,50, vai parasto pa 2. Tad piepeši acīs satumsa, un pamodos es jau Rīgā. Sāku domāt, ko darīt, kā tikt atpakaļ uz Lorda tusiņu - tobiš uz Rēzekni - naudas ceļam nav. Zvanu Lordam, prasu, vai mašīnā ( tajā pašā, kura ceļojuma laikā mazliet aizdegās), nebūs vēl kāda brīva vieta. Šis, nedaudz pārsteigts, uzzinājis, ka esmu Rīgā, nevis Rēzeknē, teica, ka nav, un suicidālais brauciens sākās bez manis. Domāju, ko tagad darīt. Kājām līdz Rēzeknei tālu, ar poputkām arī....Labi ka nākamajā dienā Lorda tēvs savāca manu jau viegli izmist sākušo personību un nogādāja tusiņa norises vietā. Tusiņu atceros labi, jo par spīti abiem mūsu jaunekļiem - tobiš Džerijam un Pravietim, man bija stingri noliegta jebkāda alkoholisko dzērienu iekšķīga lietošana. Tā nu man atlika slienām tekot noraudzīties, kā viņi laimīgi apgarotām sejas izteiksmēm itempj haļavno šņabi. Tas bija ļoti aizvainojoši. Priecēja patīkamās ainavas - piemēram Andux ar Argumentu - nu ierāmē un pieliec pie sienas ar parakstu - "Dzimtenes aizstāvji un sarkanā gvarde" vai "Nepadodies, Latvieti". Tad vēl MAZVA (neprasiet, ko tas nozīmnē, jo es jau neteikšu, ka tas nozīmē Mazgadīgā Vārava, kā Džerijs atļāvās nosaukt mūsu stulbo nāru (tobiš Seraphim). Kautgan man viņa nemaz neizlikās stulba. Pat ļoti gudra zemūdens iemītniece no jūras dziļumiem. Un pie tam ar Lorda glābšanas vesti mugurā vēl jo vairāk. Prieks bija arī par muzikālo Pravieti, kā arī Džeriju, kuri par spīti augstajai alkohola koncentrācijai asinīs spēja izgudrot kautko tik marazmātisku kā "Zaļais pūķis", un protams, ka tik augstvērtīgam marazmam vajadzēja kļūt par Doriana komūnas himnu. Tad nākamajā dienā man dvē3selē pamodās druīdiskās vēsmas, un es nolēmu pastaigāt apkārt un parunāties ar puķītēm, kuras diemžēl smirdēja pēc aitas. Tas ļoti nepatika Unintended, jo viņa teica, ka es esot līdzīgs gejiskam Mazajam princim. Bet bija arī protams ne tik tīri un gaiši brīži - pēc viena no tādiem, kad Džerijs sataisīja vienu plašu "slaidu" no dubļainā kalniņa, viņa drēbes izskatījās diezgan nožēlojami. Bet tas viss kopumā tikai radīja pozitīvu iespaidu. Es biju dusmīgs tikai uz pašu Dorianu, kas tā arī neapturēja Pērkoņtēva uzsūtīto lietu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord_andrey
2003-07-16 16:07 (saite)
nu Dorians nebija vainīgs... patiesībā jau Seraphim pasūtīja lietu un nācās to nokārtot... ;) sorry...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dievs
2003-07-16 18:46 (saite)
:D ē, nu jā... es jau tipa teicu, ka ja nepatīk, vienmēr var kādu upurēt, bet slinkums visiem bija, ar žēlumu aizbildinoties... izņemot Pravieti, protams, kurš spītīgi mēģināja noupurēt mani, un viņam pat gandrīz izdevās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-07-16 18:49 (saite)
emm, a kad Tu bildes uztaisīsi? (Jerry tikko atsūtīja četras bildes, pasmējos... pārējo pagaidām nesūta, bet nu labāk tā kā nekā... ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dievs
2003-07-16 18:55 (saite)
Kautkad...rīt, parīt...kas zin' ;)
Var apskatīties tās 4?

P.S. Kā ir iespējams vienmēr tik operatīvi atbildēt uz komentāriem?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-07-16 18:57 (saite)
hmm, nu varētu, ja Tu būtu ICQ, a saitā mest tik lielas bildes slinkums... kad tiksi pie ICQ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dievs
2003-07-16 18:59 (saite)
Am... Pēc nedēļas apmēram, ņemot vērā, ka man mājās stāv pāris tumšas plastmasas kastes ar vadiņu kaudzi... Pārfrāzējot, man nomira dators.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-07-16 19:00 (saite)
jā, lasīju vienā no postiem... hmm, Tev uz mailu aizsūtīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dievs
2003-07-16 19:04 (saite)
Yup. Tas būtu jauki...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unintended
2003-07-17 12:53 (saite)
Džerijs sataisīja vienu plašu "slaidu" no dubļainā kalniņa, viņa drēbes izskatījās diezgan nožēlojami.
ha, es tikai nedaudz gadījos šiem ceļā, tāpēc man par piemiņu tagad zilums uz muguras... un manas drēbes izskatījās kā dubļu cilvēkam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?