21 July 2010 @ 03:12 pm
Konteksts  
Iekš Project Camelot jau labu laiciņu varam atrast intervijas ar tanti vārdā Ashayana Deane. Visai interesants materiāls, ĻOTI tehnisks un es kaut kā nevaru savā paurī to savietot ar daudz ko iepriekš uzņemto. Tā, lūk, ir problēma, jo lasot/skatoties/klausoties materiālus nu jau vairākus gadus šķita, ka katrs jaunais puzles gabaliņš vairāk vai mazāk iederas un palīdz veidot kopējo bildi, taču ar šīm intervijām ir pilnīgi pretēji - jo vairāk klausos, jo mazāk saprotu ko uzskatīt par patiesu.

Kādam vēl ir tāpat?
 
 
( Post a new comment )
morphine[info]morphine on July 21st, 2010 - 04:53 pm
Visu viņas materiālu vēl neesmu nosklausījusies, bet no tā, ko dzirdēju, varu izdarīt apmēram tādus pašus secinājumus, turklāt es zinu vēl vienu cilvēku, kuram ir līdzīgi.
Jebkurā gadījumā - man liekas, ka tas ir tāpat kā ar jebkuru citu materiālu - vispirms jāmēģina loģiski savienot ar visu citu zināmo infu (ja izdodās), un tad vēl jāskatās, vai 'rezonē'. Bet nu jā, es vēl neesmu noklausījusies visu, tāpēc tā īsti spriest nevaru.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 05:30 pm
Tur jau tā lieta, ka ar lietām, ko līdz šim uzskatīju par ļoti "rezonējošu", šī figņa ir vairāk vai mazāk tiešā pretrunā :)

No otras puses - stāstītais ir DAUDZ PAR DAUDZ precīzs un izsmalcināts, lai viņa to būtu vienkārši izzīdusi no pirksta. Vai arī viņai ir ļoooooti daudz brīva laika..
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 21st, 2010 - 05:03 pm
Nevari iisumaa paeikt dazhas lieas, ko beibe saka, man bail no tehniskaam lietaam.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 05:29 pm
Godīgi sakot - to izdarīt būtu praktiski neiespējami, materiāls ir kādas 5h garš. Viņa runā kā pārstāve augstāku būtņu grupai, kurus pati dēvē par "the Guardians", spēj on the daily basis ar viņiem komunicēt. Guardiani esot pozitīva grupa, kuras viena no rūpalām ir saglabāt cilvēcei uz brīvās izvēles principa balstītas iespējas izvairīties no liktens, ko mums ir paredzējusi kaut kāda negatīvā grupa, - sarežģītas katastrofas rezultātā planētas un iemītnieku ievilkšanu citā, negatīvā realitātē, kura beigtos ar masu iznīcību. Paredzēts tas bija 2012., taču nenotiks [Guardianu veikto pasākumu rezultātā].

Sliktā ziņa vēstījumā ir tāda, ka pēc 200 gadiem Zeme nebūs apdzīvojama dēļ kļūmes, kas gadījās dažādiem negatīvajiem grupējumiem cīnoties par kaut kādu death star [ierocis or smth], kuras iznākumā Saule šobrīd mirst un ap 2200-to eksplodēs. Guardiani līdz tam laikam tādā vai citādā veidā piedāvās katram, kurš to vēlas, doties no šejienes prom uz augstākām realitātes dimensijām vai citām planētām esošā dimensijā. Zeme ir saprātīga būtne un sadarbojas ar Guardianiem, tā zina, ka ies bojā Saules katastrofā, taču asistēs dzīvo būtņu aizdabūšanā prom.

Visa Saules sistēma, kā arī mūsu galaktika, ir kosmisku ķermeņu veidojums, kuri fizikāli funkcionē kaut kādā mērā defektīvi, un kopumā virzās pa t.s. "fall system" ceļu - iznīcību, nevis evolūciju. Ar to viņa skaidro daudzo, šķietami neatrisināmo problēmu kopumu, ar kuru saskaramies [jo defektīva sistēma strādās defektīvi - līdz ar to arī rodas problēmas], ieskaitot fizisko nāvi, kas nav dabīgs process, dabīga esot evolūcija uz nākamo ķermeni bez nāves iesaistīšanas.

Īpaši viņa uzsver to, cik ļoti new-age kustība, channelings, dažādi kopīgās meditācijas seansi utt ir maldinoši un ir radīti negatīvās grupas mērķu sasniegšanai, kaut šo procesu priekšgalā esošie cilvēki to nemaz neapjauš.

Vēlreiz vēlos piebilst, ka izstāstīt šo materiālu ir tikpat kā neiespējami. Intervijas nosaukumā esošais vārds "mechanics" tieši to arī nozīmē - brīžiem jutos kā advanced physics lekcijā, ļoti ļoti grūti izsekot līdz.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 21st, 2010 - 05:35 pm
Wow, izklausaas interesanti. Jaa, to es jau pats biju sapratis par 2 realitaateem. Vanga teica, ka no 2010.g nov. saaksies pizgjec, bet tai pashaa laikaa vinja teica peedeejaa intervijaa, ka viss buus kruta, Zeme atpuutiisies, saaksies briinumu laiks un visas religjijas zudiis, paliks tikai Dizhaas Braaliibas maaciiba (Galaktiskaa Gaismas Federaacija droshi vien). So, man likaas, ka ir 2 paraleelaas realitaates: viena pozitiivaa, viena negatiivaa un, ja tu domaa pozitiivi, tad tu vnk nonaac pozitiivajaa. Par new age un chenelingiem arii biju sliktaas domaas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 08:58 pm
Jā, lūk, es līdz šim biju domājis līdzīgi - ka pārmaiņas, kuras notiks, notiks ar t.s. "apparent discontinuity" principu, jebšu - mēs nemaz nemanīsim nonākšanu citā realitātē, jo tas viss tāpat ir liela hlogramma. Šī sieviete, savukārt, apgalvo, ka, kamēr vēl ir iespējas tikt prom no planētas, būs nepieciešams kaut kādā mērā aktivizēt savu "light body", kas ļaus saredzēt un izmantot uz planētas esošos teleportus.

Es tiešām nezinu, kur Tu lasīji, ka Vangas kundze būtu ko negatīvu paredzējusi. Viss, ko esmu līdz šim uzzinājis, ir bijis tikai pozitīvs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 22nd, 2010 - 10:39 am
Es nezinu, ko dara light body, vai tas nav 5. dimensijas kjermenis? Man personiigi (pateicoties lielaakoies Sheldon Nidle, kursh arii ir tieshaa kontaktaa ar labajiem) ir radusies shaada aina: gada beigaas Obama pateiks par citplaneeshiem un tehnologijaam. Saaks ieviest ekologiskaa tehnologijas, bet ASV valdiiba peec dazhiem meeneshiem kritiis un naaks labaa valdiiba. Atsavinaas triljoniem dolaaru Illuminatijiem. Saaksies uzplaukums. Peec 8 meeneshiem pazinjos, ka nolaidiisies citplaneeshi un, ka vinji ir labveeliigi (kad mees buusim iegaajushi 4. dimensijaa jeb sirds chakras liimenii). Nolaidiisies, saaksies iepaziishanaas, tuures uz kosmosa kugjiem. Peec 3 meeneshiem vinji teiks, ka vajag migreet taa kaa 2012. gada beigaas te nevarees uztureeties. Muus migrees uz Iekshzemi. Ieliks Gaismas istabaas, satiksim savus vadiitaajus personiskos (sargengeljus), vinji muus padariis par 5 dimensiju iemiesotiem engeljiem kaadi vinji ir pashi. Tad atgrieziisimies uz 5 dimensiju Zemes 2013. gadaa un saaksies Zelta laikmets.
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 22nd, 2010 - 04:12 pm
Pa internetu klejo it kaa Vangas paregojumi no 2010-5000kaut kuram tur un tur ir, ka 2010.g. nov. saakas 3. pasaules karinjsh un tad gandriiz visi mirst. iznjemot, protams, braaljus musulmanjus, kas uzvar.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 23rd, 2010 - 10:56 am
Heh, jā, tas ir populārs viedoklis. Pietiek palasīt kaut dažus no viņas pareģojumiem, lai saprastu, ka šīm fantāzijām nav nekādas saistības ar Vangu, viņas pareģojumu izteikšanas stils ir pilnīgi, pilnīgi citādāks. Turklāt, viņa teju vai NEKO skaidri un gaiši nepasaka, tā ka ir pilnīgi neiespējami no tā izlobīt kad un kas sāksies. Nopietni.
(Reply) (Parent) (Link)
A[info]klusums on July 21st, 2010 - 10:46 pm
Pati viņa čenelo, bet saka lai citiem čeneliem netic. :D No tikko izlasītā neliekas, ka es maz gribu klausīties. Ir daudz cilvēku, kuri ir izdomājuši daudz detalizēta bulšita. Sākot ar gredzenu pavēlnieku, beidzot ar reliģijām. Vēl vairākas iezīmes no tevis teiktā man gan loģiskā, gan intuitīvā veidā liek uzskatīt, ka tur ktks nav tīrs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 11:00 pm
Viena no pirmajām lietām, ko viņa piemin, ir - viņa NEnodarbojas ar čanelingu, viņa izmanto elektromagnētisku sakaru sistēmu, sīkāki paskaidrojumi neseko, taču čanelingu nopeļoši teikumi atrodami viscaur pirmā video garumā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
A[info]klusums on July 21st, 2010 - 11:38 pm
elektromagnētisku sakaru sistēmu, sīkāki paskaidrojumi neseko

Jā, ja, daudzi izmanto piemēram svārstiņu. :D
(Reply) (Parent) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on July 22nd, 2010 - 06:42 am
[quote] "Ir daudz cilvēku, kuri ir izdomājuši daudz detalizēta bulšita."

Perfekti pateici.
(Reply) (Parent) (Link)
morphine[info]morphine on July 22nd, 2010 - 10:34 am
Gredzenu pavēlnieks nav bullšits, ja kas. ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 23rd, 2010 - 10:56 am
No literārā viedokļa vai kā citādāk?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
morphine[info]morphine on July 23rd, 2010 - 04:32 pm
Ne tikai no literārā. Tolkīns uz mitoloģu balstījās, kad šamo rakstīja, bet mitoloģija, kā zināms, tukšā vietā tā bez iemesla neradās. Tobiš - neatceros precīzi, bet kaut kādā ziņā 'Gredzenu pavēlnieks' ir vēsturisks eposs par, šķiet, pirmsatlantīdas laikiem. Tsarions atkārtoti bija šito fenomenu kaut kur pieminējis. Būs precīzāk jāpameklē kādā brīdī.
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 21st, 2010 - 08:13 pm
Skatos un uzdodu sev jautaajumu: kaapeec es nesaprotu ne vaarda no vinjas saciitaa? Laikam mans intelekta koeficients stipri atpaliek.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 08:58 pm
p.s. man arī gāja grūti.
(Reply) (Parent) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on July 21st, 2010 - 09:15 pm
jūs te tā runājat, ka laikam arī man būs jāapskatās. jācer, ka mans IQ atļaus kko no visa teiktā izlobīt.. :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
morphine[info]morphine on July 21st, 2010 - 09:54 pm
Nu, lai vai kuram, bet Tev jau nu čista no tā kaut kas prātā varētu palikt. ;)
(Reply) (Parent) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 10:15 pm
Eu, tad mums ir konspirāciju komūna, kurā, kā izrādās, neviens, izņemot mani, līdz šodienai vēl nebija apskatījies aktuālāko video par kārtējo tanti, kas saņem balsis no kosmosa?! Džī..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on July 21st, 2010 - 10:48 pm
U know, es esmu actually aizņemts ar dažādu praktisku lietu realizāciju - sākot no GEET reaktora būves, beidzot ar salātu retināšanu un pārstādīšanu, so, kaut kāda tante, no matter how brilliant, nav gluži manu prioritāšu augšgalā.. :D ;)
(Reply) (Parent) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on July 22nd, 2010 - 06:41 am
Now, here's my official 2 cents..
Kopš visa šī informācija, jeb, precīzāk izsakoties, šāda veida informācija (jo nu jau tās kļuvis pārāk daudz) sāka parādīties NETā, aizvien aktuālāks man, personīgi, kļūst galvenais jautājums:

1)Can I MEASURE it, can I TEST it?

Runā daudzi un runā ļoti pārliecinoši, bet veids, kā pārbaudīt viņu teikto, ir retajam, actually. Hoaglands laikam ir viens ļoti labs piemērs. Un tie ir viņa vārdi, ka "science is nothing without replication and prediction".. Šī dāma, ok, - izklausās, ka viņa zina, par ko runā, bet man nekas no tā, izņemot kompleksās ģeometriskās struktūras, nešķiet nedz zināms, nedz pazīstams.
(Reply) (Link)
sickboy[info]sickboy on August 4th, 2010 - 11:25 pm
Diemzheel es taa arii nesagaidiiju, kad tante kaut ko pateiks cilveeku valodaa. Sapatu, ka vinja ir pret chenelingiem, ka vinjia sirds luuzt par kaut ko sasitiitu ar tiem, bet neapratu, kaapeec. un kas tieshi ir nepareizi. zheel.
(Reply) (Link)