21 July 2010 @ 03:12 pm
Konteksts  
Iekš Project Camelot jau labu laiciņu varam atrast intervijas ar tanti vārdā Ashayana Deane. Visai interesants materiāls, ĻOTI tehnisks un es kaut kā nevaru savā paurī to savietot ar daudz ko iepriekš uzņemto. Tā, lūk, ir problēma, jo lasot/skatoties/klausoties materiālus nu jau vairākus gadus šķita, ka katrs jaunais puzles gabaliņš vairāk vai mazāk iederas un palīdz veidot kopējo bildi, taču ar šīm intervijām ir pilnīgi pretēji - jo vairāk klausos, jo mazāk saprotu ko uzskatīt par patiesu.

Kādam vēl ir tāpat?
 
 
( Post a new comment )
fuckyuu[info]fuckyuu on July 21st, 2010 - 08:58 pm
Jā, lūk, es līdz šim biju domājis līdzīgi - ka pārmaiņas, kuras notiks, notiks ar t.s. "apparent discontinuity" principu, jebšu - mēs nemaz nemanīsim nonākšanu citā realitātē, jo tas viss tāpat ir liela hlogramma. Šī sieviete, savukārt, apgalvo, ka, kamēr vēl ir iespējas tikt prom no planētas, būs nepieciešams kaut kādā mērā aktivizēt savu "light body", kas ļaus saredzēt un izmantot uz planētas esošos teleportus.

Es tiešām nezinu, kur Tu lasīji, ka Vangas kundze būtu ko negatīvu paredzējusi. Viss, ko esmu līdz šim uzzinājis, ir bijis tikai pozitīvs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 22nd, 2010 - 10:39 am
Es nezinu, ko dara light body, vai tas nav 5. dimensijas kjermenis? Man personiigi (pateicoties lielaakoies Sheldon Nidle, kursh arii ir tieshaa kontaktaa ar labajiem) ir radusies shaada aina: gada beigaas Obama pateiks par citplaneeshiem un tehnologijaam. Saaks ieviest ekologiskaa tehnologijas, bet ASV valdiiba peec dazhiem meeneshiem kritiis un naaks labaa valdiiba. Atsavinaas triljoniem dolaaru Illuminatijiem. Saaksies uzplaukums. Peec 8 meeneshiem pazinjos, ka nolaidiisies citplaneeshi un, ka vinji ir labveeliigi (kad mees buusim iegaajushi 4. dimensijaa jeb sirds chakras liimenii). Nolaidiisies, saaksies iepaziishanaas, tuures uz kosmosa kugjiem. Peec 3 meeneshiem vinji teiks, ka vajag migreet taa kaa 2012. gada beigaas te nevarees uztureeties. Muus migrees uz Iekshzemi. Ieliks Gaismas istabaas, satiksim savus vadiitaajus personiskos (sargengeljus), vinji muus padariis par 5 dimensiju iemiesotiem engeljiem kaadi vinji ir pashi. Tad atgrieziisimies uz 5 dimensiju Zemes 2013. gadaa un saaksies Zelta laikmets.
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on July 22nd, 2010 - 04:12 pm
Pa internetu klejo it kaa Vangas paregojumi no 2010-5000kaut kuram tur un tur ir, ka 2010.g. nov. saakas 3. pasaules karinjsh un tad gandriiz visi mirst. iznjemot, protams, braaljus musulmanjus, kas uzvar.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on July 23rd, 2010 - 10:56 am
Heh, jā, tas ir populārs viedoklis. Pietiek palasīt kaut dažus no viņas pareģojumiem, lai saprastu, ka šīm fantāzijām nav nekādas saistības ar Vangu, viņas pareģojumu izteikšanas stils ir pilnīgi, pilnīgi citādāks. Turklāt, viņa teju vai NEKO skaidri un gaiši nepasaka, tā ka ir pilnīgi neiespējami no tā izlobīt kad un kas sāksies. Nopietni.
(Reply) (Parent) (Link)