Shelly ([info]shelly) rakstīja [info]baby_boom kopienā,
@ 2013-01-26 17:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mīļas mammas un tēti, pakonsultēšos - Lauvam vajag kombinezonu. Kādu labāk ņemt? Pašlaik skatos uz aitas vilnas kombīti (kaut ko tjipa šādu http://www.babystore.lv/index.php?dir=view&id=31260&page=7) vai zamša un flīsa kombinezonu / guļammaisu (http://www.babystore.lv/?dir=view&id=4524&page=20). Lauva šoziem vēl nekur nestaigās, tikai karaliski gulēs ratos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]itta
2013-01-26 18:39 (saite)
no piedāvātajiem nudien nepratīšu izvēlēties. manējie izauga bez baigiem vilnīgajiem kombīšiem un aitādām. bija parasti Coccodrillo un Mariquita kombīši, ne pārāk biezi, bet arī ne plānie. Un tad, atkarībā no laikapstākļiem variēju ar segām - lielākos mīnuosos vilnas lakats (mīļš mantojums - manas omammas "goda" plecu lakats dubultā salocīts) + flīsa pleds, ja ne tik ļoti auksts, tad tikai tas lakats.
Kā teica mūsu pediatrs - viņš vispār esot dikti skeptisks attiecībā uz tām šausmīgajām aitādām utt. - jo nedzīvojam mēs Sibīrijā, kur pēc tādas lietas būtu nepieciešamība. Un ka visbiežāk bērni slimojot tieši tādēļ, ka par daudz sapakoti - tas temperatūru kontrasts vīrusiem ļauj uzdzīvot. Šis viņa teiktais visu laiku "skanēja ausīs", kad apsvēru iespēju Junioram tomēr kādu silto "maisu" meklēt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shelly
2013-01-26 18:59 (saite)
Tjipa, stagājiet visi sintētikā, un mūžam nemirsiet? :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2013-01-26 19:02 (saite)
Ne gluži tā. Jēga augstāk rakstītajā laikam tāda - ziemas "iepakojumu" gādāt tādu, lai var viegli regulēt tā biezumu/daudzumu/siltumu atbilstoši laika apstākļiem. Tajā ziņā plānāks kombinezons + sedziņa utt. ir labāk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2013-01-26 19:12 (saite)
Paldies par skaidrojumu, a to es sapratu tikai to, ka tiek braukts virsū maisam, ko jau lietojam tagad, un aitu vilnai kā tādai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]itta
2013-01-26 20:47 (saite)
aitas vilna kā tāda jau laba - kā jebkurš no dabiskajiem materiāliem. konkrētajā gadījumā tā doma bija tāda, ka nevajag to vilnu riktīgas kažokādas veidolā, bet pietiek ar vilnas sedziņu un/vai adītu vilnas kostīmu zem "parastā" kombinezona (kam, manā gadījumā, izvēle par labu bija tādam ar kokvilnas oderējumu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]itta
2013-01-26 20:43 (saite)
paldies, diezgan precīzs atšifrējums :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aktrise
2013-01-30 22:11 (saite)
es varu teikt tikai to, ka aitāda ļoti silda un arī nepārkarsē. manai bēbei gan nav kombis, bet aitādas guļammaiss, un ir ļoti labi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?