whistling melodies ([info]fanija) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-08-06 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uz karnevālu
Vēl viens vecāks.
Cirslītis ies uz karnevālu un grib būt oriģināls, tas ir, nekādas sniegpārsliņas, nekādi zorro vai princesītes. Tā nu laicīgi apdomā visādus variantus, pārskata hlamu krājumus, prātā ienāk ģeniāla doma - būs Komunālā Dzīvokļa Kaimiņiene. Nu un pirmais, uz ko bez brīdinājuma testēs, būs māsa, kura uz mirkli izgājusi iznest mistkasti.
Tēla maiņa notiek tā - vispirms uzvelk milzīgas karpeļrokamās bikses, kurās iebāž vienu ķisenu, tā dabūjot resnu dibenu, tad paņem novalkātu gigaizmēra halātu, kam bistes daļā aizbāž otru ķisenu, pēc aizpogāšanās vidukli cieši nosien ar jostu. Iespaidīgi draudošas formas tā kā būtu, kājās zaļi gumijnieki, mati fiksi sakasīti un piepīčkāti ar krāsainiem ruļļiem, rokā lupata un slota. Priekšējais zobs - nokrāsots mells, kā nu bez tā, zem acs - mākslīgais zilums. Tieši laikā, jo māsa jau zvana pie durvīm. Ar skaļu HA! cirslītis rauj tās vaļā, slotu augsti atvēzējis.
Kāpnēs stāv sastingusi pastniece.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]penny_lane
2007-08-06 12:09 (saite)
hihihiihihihi...ir labi.

(Atbildēt uz šo)


[info]dhonass
2007-08-06 14:55 (saite)
ak jel. :D
un kas notika pēc tam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fanija
2007-08-06 15:13 (saite)
cirslītis steidzīgi murmināja paskaidrojumu, vienlaikus ruļļus no matiem ārā piņķerēdams un zobu pēc iespējas neuzkrītošāk tīrīdams!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?