([info]HASH(0x563c0d8ddc88)) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-08-02 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
reiz bija...
viirs aizved Cirsliiti uz vaksaaciju. izlaizh no mashiinas pie duravaam un sarunaa, ka peec pusstundas turpat Cirsliiti sagaidiis. nu, Cirsliitis novakseejies, labaa omaa, peec pusstundas naak no kosmetologa laukaa, ierauga peleeku mashiinu, apiet vinjai no pasazhieru puses, atver durvis, ieseezhas, pagriezh galvu pret cilveeku vadiitaaja seedeklii un.....apstulbst. jo, pirmkaart, shoferis NAV Cirsliisha viirs. un arii mashiina nav iistaa. Mersedesa vietaa Cirsliitis ir ieseedies sveshaa Subaru. Cirsliitis izdvesh vaargu: - eee, es sajaucu. manam...viiiram...liidziiga... un izmetas no automobiilja laukaa, lai taalaak uz ielas, kaajas krustaa saspiedusi, lai neapchuraatos, pilnaa kaklaa smietos un zvaniitu viiram lamaaties, ka shis Cirsliitim kaunu padariijis. Chaliitis, kura mashiinaa Cirsliitis ielauzaas veel paspeeja pakalj nokliegt, ka vinjsh jau vispaar arii meiteni gaidot, tikai Cirsliitis nemaz neesot liidziiga...

No taas dienas Cirsliitis ljoti ruupiigi apluuko automashiinas, kuraas grasaas kaapt iekshaa un cilveekus, kam lielveikalos kniebt dibenaa vai piekjerties pie rokas...

p.s. ir dzirdeets arii pavisam reaals Cirsliishsstaastinjsh par meiteni, kas liidziigaa veidaa alojoties, satiksmes autobusaa ieseedusies kleepii jaunietim, kas par citu notureets. un aiz kauna bijusi spiesta kaapt aaraa nekurienes viduu un braukt taalaak ar stopiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fanija
2007-08-02 14:06 (saite)
Un vēl ir dzirdēts stāsts par puisīti, kurš no visa spēka iešāva pa dibenu svešai tantei, to par savu krustmāti uzskatīdams!;)
Pirms svešā jaunekļa identificēšanas būtu arī iederējies teikums- tā, un tagad fiksi uz mājām. Bet arī šim stāstam ne vainas!

(Atbildēt uz šo)


[info]inese_tk
2007-08-02 15:35 (saite)
šī iemesla pēc es vienmēr cenšos iegaumēt sava boifrenda mašīnas numuru. ja nav īstas pārliecības, tad var paskatīties.

(Atbildēt uz šo)


[info]daria
2007-08-02 16:05 (saite)
A šitas ir labs. Tādi stāsti diezgan daudz dzirdēti. Man pašai tā gan nav sanācis, vienīgais es ik pa laikam sparīgi kādai mašīnai mēdzu māt, līdz samanu, ka tur iekšā pilnīgi neizprotoša seja sēž..

(Atbildēt uz šo)


[info]divi_g
2007-08-03 13:56 (saite)
Mhm, man kādreiz, kad centrālās atslēgas vēl bija gana reta lieta, gandrīz sanāca _atslēgt_ svešu mašīnu. Ja būtu izdevies, mok būtu arī aizbraucis ar to.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?