princese uz zirņa ([info]grao) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2013-01-26 17:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cirslītis ir strādājis lielā starptautiskā uzņēmumā un zina, ka uzņēmumā lieto @uznenums e-pastus nevis @inbox e-pastus. Tā nu cirslītis sarakstē ar pasniedzējiem principiāli izmanto @augstskola e-pastu. Augstskolas e-pastam nav zaigojoša podziņa «pāradresēt», be cirslītim izdevās salikt tā, ka ierastais gmail saņem no augstskolas e-pastus ar POP3 palīdzību.

Reiz cirslītis dusmīgs aizgāja pie pasniedzēja, ka tas viņam neatsūtīja atzīmi, kā bija solījies. Pasniedzējs teica, ka atsūtījis jau pirms divām nedēļām . Cirslītis sašļucis gāja mājās un cītīgi pārbaudīja e-pastu, meklēja pēc pasniedzēja vārda, priekšmeta, nē, nekāda e-pasta nebija.

Kad nākamoreizi cirslītis skatījās savas atzīmes, viņš atcerējās, ka pirms dažiem mēnešiem nelietīgā sistēma pieprasīja viņam nomainīt ilgus gadus esošo paroli. Cirslītis iegāja riebīgajā neērtajā augstskolas e-pastā un izlasīja visas svarīgās divus mēnešus sakrājušās vēstules. Un turpmāk ikreiz pie paroles maiņas pieprasījuma maina paroli divreiz. Uz jaunu un atpakaļ.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?