muldēšana ([info]zeerava) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2009-04-17 09:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rīta cirslītis
cirslīts no rīta nevar pamosites, bet kad beidzot izdabon sevi no gultas ārā saprot, ka pa galvu pa kaklu jāskrien uz darbu. sāk meklēt visas drēbes, fiksi jo fiksi saģērbjas un ar riteni brauc uz darbu.
darbā pirms dušas, novelkot džinsas, pie savām kājām uz zemes ierauga zeķubiskes. padomā, ka tā ir atstājusi kāda kolēģe un smuki tās noliek malā. nodušojas, noslaukās un dodas ģērbties, vēl ar vien brīnīdamies par atrastajām zeķubiksēm. ģerbjoties un vēl ar vien domājot par zeķubiksēm, cirslītis atceras, ka vakar tik ļoti bij pārguris, ka džinsas vilka kopā ar zeķubiksēm nost, bet no rīta atrast tās nevarēja. paksatās uz tām un saprot, ka uz darbu ir braucis ar vienām zeķubiksēm kājās, bet ar otrām palikušām biksēs!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]izkapts
2009-04-17 12:51 (saite)
Trakākais ir, ja tās otrās zeķubikses pēkšņi ielas vidū grib izlīst laukā no bikšu staras un paskatīties uz cilvēkiem...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zeerava
2009-04-17 13:29 (saite)
man nav ne jausmas vai tās zeķubikses ceļa laika nav sevi parādījušas citiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2009-04-17 13:52 (saite)
Man arī bija līdzīgi skaisti. No rīta, kad, kā nu gadījās, kā ne, bet šaušīgs sausenis bija iemeties, laikam jau iepriekšdienā lietotā brandava dēļ, gāju uz veikalu dabūt dzert. Uzvilku bikses, iešļūcu iešļūcenēs un devos ar. Iepirkos tā, ka prieks, tik atpakaļceļā, kad slāpīte jau puslīdz remdēta bija, ieraudzīju, ka uz ielas mētājas zeķe. Nodomāju, ir nu gan cilvēki, kas nezina, ka zeķes mēdz palikt biksēs un tad nudien uz ielas var tā gadīties, ka izkrīt ārā un fui un kauns un negods. Liels bija mans prieks, kad, atnācu mājās un, pirms ielīst atpakaļ gultā kopā ar slāpju remdētāju, pārģērbos, no biksēm izkrita tikai viena zeķe.

(Atbildēt uz šo)


[info]_maardza_
2009-04-17 20:00 (saite)
Man šitā gadījās kādā tumšā, steidzīgā ziemas rītā un zeķubikses, attiecīgi- biezās. Pamanīju, kad biju jau uz ielas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?