lazdu_ragana ([info]lazdu_ragana) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2009-01-20 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cirslītis un kaktuss
Vot šitā apčakarēta sen nebiju.

Cirslīšstāsts. Uzdāvina man, mazajam, mīļajam usi-susi zaķītim, kaktusu uz dzimšanas dienu. Kaktusam trīs skaisti sarkani ziediņi jau dāvināšanas brīdī. Es par šo notikumu ļoti satraucos, nopērku adatainajam brīnumam podiņu, īpašo kaktusu zemi (izrādās, arī tāda ir). Visu laiku priecājos par skaistajiem trīs sarkanajiem ziediņiem, turklāt tie tādi pazīstami izskatās. Ar googles palīdzību uzzinu, ka katusi zied reti. Ja tos pārlaista, tad nezied vispār nekad. Ni un ni. Es tik priecājos, kāds man brīnumains kaktuss uzdāvināts- jau ar ziediem. Un kā tam ziedu veikalam izdevās viņu tā uz pavēli uzziedināt?

Paiet mēnesis, divi... Es turpinu priecīga laistīt savu kaktusu un brīnīties par ziedu izturību. Atbrauc viena no dāvinātājām ciemos. Es viņai lepojos ar savi ilgziedētāju. Šī paskatās un vēsā balsī paziņo "Ā, mums tur ziedu veikalā teica, ka tie esot pielīmēti". Man izmainās acis, sirds samainās vietām ar plaušu vai kaut kā tamlīdzīgi. Tagad saprotu, kāpēc tie ziedi pazīstami šķita. Pieeju pie kaktusiņa un trīs smuki pielīmētās salmenes noplēšu nost. Apakšā sakaltusi, caurspīdīga līme. Iečukstu kaktusam ausī, ka tik un tā viņu mīlēšu, izmetu salmenes miskastē un sataisu sev vēl vienu brendiju ar kolu. Dzīve tomēr ir maita.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lidzhons
2009-01-20 13:45 (saite)
lieliski! :D

(Atbildēt uz šo)


[info]zeerava
2009-01-20 13:48 (saite)
šādi manuprāt bieži rīkojas. arī mans pašiegādāts ziedošais kaktuss visu laiku ziedēja - līdz nolēmu paskatīties, kas tad nu un atklāju ar to pašu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lazdu_ragana
2009-01-20 13:55 (saite)
Paldies! Es vismaz nejūtos kā vienīgā muļķe :D.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2009-01-20 14:15 (saite)
man ar shitaa pirms gadiem 8 gadiijas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2009-01-20 14:10 (saite)
nabaga salmenēm karjera sagruva :P

(Atbildēt uz šo)


[info]sivns_sniegaa
2009-01-20 16:39 (saite)
tiešām lieliski. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?