pretty hate machine ([info]cilveeks) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2008-04-22 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Durvis, atslēgas un izmisums
Cirslītis iziet no dzīvokļa pilna pārliecībā, ka atslēgas ir paņēmis(kas protams ir aizmirstas) un aizcērt iekšējās durvis, kuras cērtās ar šleperi. Šaize! Div-ar-pus stunndas tiek pavadītas koridori pie dzīvokļa druvīm. Cirslītis nolemj, ka viņam tas ir apnicis un dodas pēc cigaretēm...
blablabla...
Ierodas cirslīša draudzene un klusi smīnot pārmet cirslītim ka jau otro reizi mēneša laikā tas aizmirsis atslēgas, tostarp cirslītim šausmīgi savajagas uz tualeti, kas arī īstenībā nav nemaz tik svarīgi.
Kad nu ārdurvis ir atvērtas un iekšdurvju šleperis ir atslēgts atklājas šokējoši jaunumi - ieksdurvju kliņķis ir salūzis un nu sāk izmisums lauzties pa visām malām ārā, tostarp piesaucot Dievu, velnu un visus pārējos bezķermeniskos radījumus, kuri nu ir nolādējuši nabaga cirslīšpāri ar šādu piedzīvojumu.
Protams, cirslītim tas sāk kāpt un sakāpj tik tāl, ka durvis tiek izspertas, kas beigās izrādās vienīgais pareizais risinājums šādai situācijai, jo redz lai atslēdznieks to darītu tam ir jāmaksā 50 ls(wtf ? par to ka man vecis durvis izsper?)
Izlausts ļoti korekti un smuki, stendere nav cietusi, vien kliņķim mēlīte noluzta.
Tā ka ja jums kādreiz aizkrīt durvis - zvaniet un cirslītis jums palīdzēs! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minchux
2008-04-24 13:46 (saite)
par nokaitināšanu nebūs jāmaksā :D?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?