Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-06-25 15:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā cirslītis ap ceļazīmi viņķelējās
   Kas jums nāk prātā, iztēlojoties skrituļslidošanu? Pareizi, meitenes īsos svārciņos/šortiņos nepiespiesti traucas pa asfaltu, saķērušās rociņās vai pieturēdamās pie kāda spēcīga vīrieša rokas; eleganti pagriezieni un apgriezieni, laimīgi smaidi un vējš matos.
   Cirslītim likās, ka tā arī būs - pirmoreiz mūžā uzvilks slidas, piecelsies kājās un - aidā! (Ar parastajām slidām tak ir slidots). Patiesība izrādījās skarbāka - lai arī uz priekšu gāja tīri labi (vismaz instruktora pienākumu izpildītājs apgalvoja, ka mēdzot būt krietni sliktāk), pie lielāka ātruma iestājās panika un bremzēšana nebija ārkārtīgi vienkārši izpildāma. Pēc nogurdinošas stundas pa parciņa ietvēm radās ideja, ka vajag iemācīties slidot atmuguriski, kālabad vajadzētu mācēt apgriezties riņķī - zināt, ir tāds elegants paņēmiens, kā, aprakstot pusloku ar slidām, var apmesties par 180 grādiem. Protams, sarežģīti, tāpēc cirslītis izvēlējas to darīt ar atbalsta punktu. Un tā nu uz Briāna ielas garāmbraucēji varēja priecāties par cirslīti, kurš ilgi un dikti viņķelējās ap ceļazīmi, izmisīgi pie tās pieķēries un tik un tā ik pa brīdim nesavaldīdams kājas, kuras aiziet katra uz savu pusi.
   Satrauc tas, ka nekas vēl nav beidzies un cirslītis tiks tik ilgi tupināts uz slidām, kamēr pārvērtīsies par skrituļslidošanas gulbi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]twiggi
2007-06-25 15:55 (saite)
nabaga cirslītis...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2007-06-25 16:04 (saite)
Nu ka... un kājas nākamajā dienā tā sāp!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lee
2007-06-25 16:04 (saite)
mans cirslītis neprata bremzēt, tāpēc starp pretimbraucošu mašīnu un blakus atrodošos dzīvžogu izvēlējās labprātīgi iegāzties krūmos..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2007-06-25 16:04 (saite)
Es sapratu, ka tāds cirslītis kā es vienkārši nedrīkst braukt pa ielām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2007-06-25 16:05 (saite)
es arī to sapratu, tāpēc izvēlējos braukt ar riteni ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2007-06-25 16:12 (saite)
The same here - bail iedomāties, kā man būtu izvērties piektdienas vakars, braucot ar slidām (vēl jo vairāk tāpēc, ka bija viena meitene, kura brauca pat sliktāk nekā es, un viņai ļoti noderēja pavadonis, kurš turēja pie rociņas :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]twiggi
2007-06-25 21:37 (saite)
foršs pavadonis varetu būt šī pasākuma jaukākā daļa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?