kosmonavtovich ([info]kosmonavtovich) rakstīja [info]150 kopienā,
@ 2005-02-24 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aim bek
Vai kāds šaubījās? Ja nu vienīgi es.
Vakar lieliski salupījāmies ar jauno darbinieci piedarba gādūzī. Duraki, ka balzamu. Nez, trīsdienu moraļņiki nostrādāja, vai kas...
Bet!
Esmu atklājis vietiņu blakus darbam. Klasisko - mazs veikaliņš ar mazu kafejnīcu, respektīvi, kādas piecas pudeles un lete, kur uzlikt balto plastmasas glāzīti.
Vēl esmu atklājis ātro paģiru superkokteili, kuru var izdzert vienā rāvienā un, turklāt, tādā kondīcijā, kad tīru vodku vēl ir ļoti grūti dabūt lejā - 50g vermuta (martini neiederas, labāk kaut ko no šitiem pašiem Filipetti un taml) + 50g vodkas. Kopā, protams. Strādā ideāli. Vodka uz fiziku, vermuts uz galvu. Rekomendēju, tikai neaizmirstiet - tas ir šots!
Turklāt!
Pirmo reizi šajā vietā dzēru šo daiktu pirms nedēļas. Šodien atcerējos, aizeju, sāku lēnā, nogurušā balsī savu sakāmo - maaan voodkuu..., pārdevēja_mani pārtraucot_ - jā, jā, ar vermutu! Esmu gatavs saderēt, ka tajā tošņilovkā esmu pirmais, kas tādu kokteili dzer, tātad - viņa mani atcerējās. Tagad galnais neskūties. Ak jā, tas maksā 48 santīmi. Iepriecinoši. Pat ļoti.
Vēl viens "Ak jā" - kad gāju ārā, pie veikaliņa tieši tobrīd bija pieparkojies vīrs ar ķerru (tukšu) un gāja iekšā nepārprotamos nolūkos. Tāda veca, daudz lietota ķerra. Tiešām nevainojami noparkota pie veikala logiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-02-24 16:59 (saite)
heh, welcome back :)

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2005-02-24 18:26 (saite)
gādūzis; tošņilovka
----
iemīlēju no pirmā skata. gribētu vēl arī dzirdēt orģinālizpildījumā dzīvajā..

(Atbildēt uz šo)


[info]martcore
2005-02-25 05:34 (saite)
Aim bek. Aim lūza. Aim mazafaka.Aim džakāss.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Viegli 3 mana sirds
[info]martcore
2005-02-25 07:47 (saite)
Es tikai nesapratu no kā tu lāpījies. Trīsdienu moraļņikiem? :) (moraļņiks tiek uzlāpīts no rīta ar vēl vienu moraļņiku jeb, teiksim, kad tīrais moraļņiks kaut kā ņe vstavļajet, pagatavojam vieglo kokteili moraļņiks + paranojņiks; un tas viss notiek gādūzī / priekšnieces kabinetā!! interesanti, ko viņa teiktu, ja viņas kabinetu nosauktu par tošņilovku?).

Es gaidu no Krum kārtējo "Trīs! Ko jūs redzat? Trīs! Atkal trīs!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Viegli 3 mana sirds
[info]kosmonavtovich
2005-02-25 09:31 (saite)
Kā, "no kā lāpījos"? Es taču rakstu, ka salupījāmies ar jauno darbinieci gādūzī balsāmus. A pēc tam, no rīta lāpījos. 2+2=4

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Viegli 3 mana sirds
[info]martcore
2005-02-25 14:31 (saite)
O, jā! Sorrī! Pārlasījos drusciņ :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?