(no subject)

« previous entry | next entry »
Jan. 7th, 2013 | 09:22 pm

termiski apstrādāt lasi = zaudēt burvīgu pārtikas vienību

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

pikaczu

(no subject)

from: [info]pikaczu
date: Jan. 7th, 2013 - 09:50 pm
Link

cepts vai tvaicēts arī garšīgs, pat vārīts zupiņā - ņamm

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jan. 7th, 2013 - 10:04 pm
Link

man vislabāk patīk mazsālīts. neeeeenormāli patīk. līdz ar to visos citos veidos šķiet ka izniekots :)

Reply | Parent | Thread


pikaczu

(no subject)

from: [info]pikaczu
date: Jan. 7th, 2013 - 10:11 pm
Link

vajag pietiekami lielu zivi, lai var visos veidos pārstrādāt

Reply | Parent


judging the mice

(no subject)

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 8th, 2013 - 01:02 am
Link

izdari šito http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/mar/31/salmon-ginger-lemongrass-broth-recipe un nerunā blēņas! :)

Reply