(no subject)
« previous entry | next entry »
Jan. 6th, 2020 | 10:11 am
gadu mijā atklāju 2 jaunus veidus, kādos ikri ir garšīgi (parastie, laš/foreļu).
es parasti piekopu tradicionālo, uz baltmaizes, ar sviestu. (šis ir gandrīz vienīgais veids, kādā vispār ēdu baltmaizi).
pirmais ir ar skābu krējumu un smalcinātu sīpolu, uz polārmaizes.
otrais ir ar brie sieru, arī uz maizes.
nebūtu ticējusi nevienam no šiem, ja nebūtu pamēģināts.
murrmurrmurr
nākamajā gadu mijā derētu noorganizēt mazliet kaviāra.
es parasti piekopu tradicionālo, uz baltmaizes, ar sviestu. (šis ir gandrīz vienīgais veids, kādā vispār ēdu baltmaizi).
pirmais ir ar skābu krējumu un smalcinātu sīpolu, uz polārmaizes.
otrais ir ar brie sieru, arī uz maizes.
nebūtu ticējusi nevienam no šiem, ja nebūtu pamēģināts.
murrmurrmurr
nākamajā gadu mijā derētu noorganizēt mazliet kaviāra.
(no subject)
from: vilibaldis
date: Jan. 6th, 2020 - 11:26 am
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 6th, 2020 - 02:03 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: oblica
date: Jan. 7th, 2020 - 11:22 am
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 7th, 2020 - 02:16 pm
Link
es esmu tāds ikru pūrists, man nešķiet, ka tur daduz ko citu klāt vajag, bet izrādās, ka var un ir forši.
Reply | Parent