(no subject)

« previous entry | next entry »
Jan. 6th, 2020 | 10:11 am

gadu mijā atklāju 2 jaunus veidus, kādos ikri ir garšīgi (parastie, laš/foreļu).
es parasti piekopu tradicionālo, uz baltmaizes, ar sviestu. (šis ir gandrīz vienīgais veids, kādā vispār ēdu baltmaizi).
pirmais ir ar skābu krējumu un smalcinātu sīpolu, uz polārmaizes.
otrais ir ar brie sieru, arī uz maizes.
nebūtu ticējusi nevienam no šiem, ja nebūtu pamēģināts.

murrmurrmurr


nākamajā gadu mijā derētu noorganizēt mazliet kaviāra.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

vilibaldis

(no subject)

from: [info]vilibaldis
date: Jan. 6th, 2020 - 11:26 am
Link

ļoti labi ir ar pankūkām + saldkrējums ar mārrutkiem ;)

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jan. 6th, 2020 - 02:03 pm
Link

mm būs jānomēģina, paldies

Reply | Parent


oblica

(no subject)

from: [info]oblica
date: Jan. 7th, 2020 - 11:22 am
Link

Tas pirmais ir lkm zviedru variants. Viņi taisa no repša ikriem un ar creme kkādu tur, kas ļ. līdzīgs mūsu skābajam krējumam. Delikatese baigā tur skaitās, bet nosaukumu piemirsu.

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jan. 7th, 2020 - 02:16 pm
Link

redz kā. atdzīstu par labu esam :)
es esmu tāds ikru pūrists, man nešķiet, ka tur daduz ko citu klāt vajag, bet izrādās, ka var un ir forši.

Reply | Parent