Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Feb. 18th, 2010|12:14 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Miers un klusums]
[music |Klusums un miers]

Ak jā, varētu atrakstīties sadaļā «ko es šodien nopirku», vienīgi neviens no šiem priekšmetiem nav pirkts šodien, un nevienu nepirku es, bet...

1) Beidzot dabūju savās ķepās no tēvzemes vestu pīpju paciņu ar uzlīmētu romantisku foto no sesijas «jūs visi mirsiet!». Labprāt ieskatītos acīs šīs kampaņas iniciatoriem, mirkli paklusētu, bet pēc tam uzdotu dažus jautājumus.

2) Nužņikā ieviesies kolorīts gaisa atsvaidzināšanas devaiss, kas savu saturu nevis izsmidzina pa perimetru, bet mērķtiecīgā strūklā izšauj tieši griestos, pie kam tā, ka daļa Svaiguma Elpas vēl nolīst neuzmanīgajam lietotājam uz galvas.
Kā rezultātā jau otro dienu no manis pa gabalu jūtams atspirdzinošs citrusu aromāts.
Ideja par šī inženieriskās domas lidojuma apjāšanu, izsmidzinot to porcelāna draugā, arī izrādījās nederīga — ķimikāliju strūkla ir mērķtiecīga, taču ne tik kompakta, kā rezultātā daļu svaiguma nākas uzslaucīt no grīdas.

3) Alkoholiskais dzēriens «Martini» man ir un paliek neizskaidrojama mīkla. Maksāt tādu kāpostu par NullZīben 15% sīrupa un vēl izlikties, ka tas ir garšīgi (šī vārda visplašākajā nozīmē)? Я вас умоляю... Kāds var to izskaidrot?

Tāda, lūk, dīvaina diena, let's see what tomorrow brings.
linkiet garām

Comments:
From:[info]baltie_zushi
Date:February 18th, 2010 - 01:26 am
(Link)
nūū ēmmm, martini extra dry Dažos Atsevišķos Gadījumos ir pat ļoti garšīgs, par pārējiem punktiem komentāru nav
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:February 18th, 2010 - 01:34 am
(Link)
Citējot klasiku — огласите весь список, пожалуйста! Par tiem Atsevišķajiem Gadījumiem...

(Sajaukšana ar Balto a la Shaken, not stirred neskaitās ;))
[User Picture]
From:[info]jk
Date:February 18th, 2010 - 01:31 am
(Link)
Garšo man tas sīrups :). Tad kad apnicis ir alus, apnicis ir vīns, tad es ķeros klāt Martini. Jā, es arī uzskatu ka mazliet tomēr pa daudz prasa par Martini, tāpēc cenšos to pirkt un dzert uz atlaidēm :).
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:February 18th, 2010 - 01:36 am
(Link)
Ot, te ir nākamais jautājums. Tur plauktā ir vēl vermutu vermuti, lokālas produkcijas, importa produkcijas, činzano-hujinzano, cenas variē no 1/3Martini līdz 1.2Martini... Garšas buķetē nianses ir jūtamas?
[User Picture]
From:[info]jk
Date:February 18th, 2010 - 01:42 am
(Link)
Jā, ir atšķirība jūtama garšas niansēs. Visi kas zem Martini cenas parasti ir daudz rūgtāki un nedzeramāki :), tā kā Martini ir dzeramākais no visiem mēģinātajiem (esmu kādas zortes trīs toč mēģinājis kas ir zem Martini cenas), tāpēc arī nekaunās plēst lielāku piķi :).
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 18th, 2010 - 02:00 am
(Link)
martīni ir jāpatērē ar šņabi un šampanieti, visus draudzīgi vienā pulciņā jālej mūlī. jautrība garantēta.
From:[info]kashadura
Date:February 18th, 2010 - 02:35 am
(Link)
Bet viņš ir smuks!
From:[info]kashadura
Date:February 18th, 2010 - 02:37 am
(Link)
Oj. Ne tur ierakstīju.
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 18th, 2010 - 08:36 am
(Link)
Martini Extra Dry tu neaiztiec ja? Nekāds ne sīrups un ideāls akomponents vakara saldumiem- nu tur kg halvas, maltīzeru bumbuļiem, zefīriem un utml. Galvenais labi atdzesēt un vēl 2 kubikus ledus piespert klāt.
[User Picture]
From:[info]asteor
Date:February 18th, 2010 - 12:55 pm
(Link)
Man, piemeram, no visiem Martini firmas razhotajiem produktiem Ljoti garsho Martini Fiero - tas ir taads koshi sarkans un, cik zinu, LV nav noperkams.
From:[info]nure
Date:February 19th, 2010 - 05:15 pm

Martini Extra Dry

(Link)
Tāpat kā pārējie martini, manuprāt nav dzerami, toties ideāli sader ar sēņu mērci vīna vietā. (Šampinjoni arī saņemas un garšo pēc sēnēm) Lūk tā!
From:[info]nure
Date:February 19th, 2010 - 05:16 pm

Re: Martini Extra Dry

(Link)
Tas ko domāju ir ka apcepot sēnes pēc tam jāpišauj martini un jāpasutina kamēr paliek tikai garsha. Pēc tam var likt klāt arī krējumu