Krustvārdu mīkla

ergonomija šmergomonija

Anna Marija Levi

ergonomija šmergomonija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
apmēram 16 reizes savaldījos, lai šo postu nesāku ar viszemiskākajiem lāstiem cenzējamajā krievu komandno-prikaznoj žargonā. konspektīvā jēga būtu bijusi: 'nelabas dienas es novēlu tiem, kas dizainējuši HP Pavilionu laptopu klavieres'.

JĀ! JĀ!! Es esmu izlaistais derglis, kas pēdējos 12 gadus dzīvojis tikai un vienīgi uz Thinkpadiem! Jā, es domāju, ka tās viņu klavieres ir pats saprātīgākais sasniegums lietotājdraudzīgumā, īpaši jau klavieres ar vecajiem, lielajiem enteriem. BET! Es neesmu bezcerīga, ja, NEESMU!! Esmu adaptīva un jauka dūdīte, kas veicīgi pielāgojas dažādiem likteņa izaicinājumiem - bet JŪS, JŪS eičpī un kompaka kroplās ārlaulības dēli, jūs, šmurguļi, kas datturē ievieto ūberkūlās altec lansing skandas, bet nožmiedzaties uz onboard mikrofonu; JŪS, kam naudas žēl vienam papildus ledam, kas rādītu vinčas aktivitāti, toties 4 USB ieejas gan nezkamdēļ ielikāt; vienalga JUMS nevar atrasties paskaidrojums KĀPĒC TAS NOLĀDĒTAIS TOUCHPADS ne tikai uzvedas pilnīgi neprognozējami un pārslēdzas long-scroll režīmā arī tad un tur, kur tam nebūtu jānotiek; KĀPĒC, BĻAĢ, home, pgup, pgdn un end atrodas pa labi no bekspeisa, entera, un labajiem šifta un kontrola; neizbēgami izraisot to, ka .. kļūdas % viņu lietojumos ir dramatisks; NĒ, johaidī, JŪS vēl starp kreisajiem ctrl un alt iebāžat Fn un 'Wind', kā rezultātā copy/paste darbības kļūst neiespējamas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!
NĀVI!!!
  • izdzīvos tie, kas skatās uz pirkstiem, nevis uz ekrānu
    • tak tas nepalīdz. Protams, ka katrreiz, kad man vajag lietot HOME vai END, man ir jāskatās, jo nav jau iespējams saprast kur tie ir, tamdēļ, ka viņi nolikti tādā nesecībā: home->pgup, pgdn->end, home ir sapārots ar del. Arī neslikta ideja.
      Vissliktāk ir ar to touchpadu. nerunājot par to, ka viņš uzvedas neprognozējami, vai uz viņu skatās vai nē, man dienas beigās labās rokas locītava ir atšiepusies.
      • pamēģini mainīt darbu
        • es jau to izdarīju, pirms mēneša. thinkpadam nodega ekrāns. kamēr remontā, jālieto šis.. kroplis
        • jā, viņa jau nomainīja. tagad man vismaz ir ar ko zīmīgi saskatīties.
      • man ar touchpadu ir identiskas problēmas Fujitsu&Siemens izpildījumā, tā kā dont single out
      • nu nu nu
        Tā pa īstam dīvaini un nepierasti ir tikai tā labās malas taustiņu rinda, visvairāk home un insert, kuriem uz aklo trāpīt joprojām nesanāk (man gan ir kompaks, bet nojaušu, ka taustiņu ziņā radinieks ar paviljonu).

        Kāpēc pievīli sinkpedu?
  • nu beidz. es gan virtuozi pārvaru šādas distances pat ar vienu roku un skatoties pa logu. treniņš - pirkstu treniņš!
  • esmu kreilis un neredzu īpašas neērtības kompakam encē6000
  • Es - būdams stagnāts un neskatoties uz to, ka pats ikdienā lietoju arī laptopu - teikšu, ka ze rīl īvil ir tendence normālu darbstaciju aizstāt ar lapsi :)
    Un, btw, ja vien darbošanās ir daudz maz stacionāra, tajos liekajos USB caurumos var sabāzt normālu ķīnīzeru klavieri un peli :)
    • lūk, šos pēdējos 12 gadus man nav Normālas Darbstacijas, es pat nesaprotu, ko ar tādu dara un kā ar tādu dzīvo. Kam vajadzīga neportabla kārba?

      Un mana darbošanās neparedz iespēju apdesktopoties, nene.
      • Neportabla kārba vajadzīga, lai produktīvi strādātu, atšķirībā no niekošanās uz caurmērā 2x mazjaudīgākajiem lapšiem :)

        Imho, ja darbs vai izklaide prasa ko vairāk par Outlook Express, Word līdz daždesmit lpp., Excel līdz 500x500 un IE vai FF ar dažiem tabiem, tad nepieciešami ir abi. Es sev esmu atradis ideālo kombināciju - jaudīgi desktopi darbā un mājās + Thinkpad X41, kura nelielo 12 collu 1024x768 ekrāna izmēru toties kompensē spalviņas svars un mazie izmēri.
  • mēs esam skaistas un dusmīgas? ;))

    es, piemēram, domāju, ka nav uz pasaules nekas labaks izdomāts kā atstarpīte starp CAPS LOCK un A taustiņu, un ellē visus, kam tā nav.

    • :) nu re, katram savs, katram savs. Ko dod tā atstarpīte?
  • Es pirms 2 nedēļām nonācu identiskā situācijā dēļ tā, ka, ka mazais, ņiprais TP40 bija godam novilcis 4 gadus, bet palicis lēnīgs un sācis slimot ar ventilatora aizdusu. Starp jaunākajiem Ļeņivo modeļiem manā izpratnē labu neatradās. Vobšem darbavieta, piedāvājot variantus, uzspieda vārīgā vietā ar kodēto nosaukumu 7200RPM, tādēļ nevar teikt, ka gluži piespieda ar varu.

    Pēc Vistas tūlītējas nahrenizēšanas, protams, varēja sākt strādāt jau pusstundu pēc instalēšanas. Sākumā likās, ka ar 1920xciktur izšķirtspēju izmežģīšu visas trīs acis. Tomēr pieradu, un tagad ejot pa ielu bez piepūles saskatu pretīmnācēju nāsīs spalviņas.

    Pirmējāk iemīļotais IBM sarkanais punkts uz HP izskatās un sajūtās šķiet salīdzinoši pārlieku ciets, un reizē zili frigīds (atvainojos dāmām, kurām šī lieliskā īpašība škiet traucējoša), tātad neaiztieku - nevajag bojāt labas atmiņas. Skārienjūtīgā slīdvirsma (vēlreiz atvainojos) kontrastā tiešām ir ļoti kaprīza. Bet ar abām rokām nu jau sanāk tīri labi, un apzināti izvairoties no labās puses sānmalas nevajadzīgas budināšanas, pēdējās divas dienas esmu pat iemanījies darīt to ilgi un produktīvi arī ar cigareti zobos.

    Biometriskais glāsts ir pat ļoti patīkams, un tas, ka nav redzama parasti nervozā cietā diska aktivitāte, arī priecē. Par svaru izteikties, protams, nebūtu korekti, tāpēc izlaižam, kaut sakot, ka tas ir nesvarīgs, būšu glaimojis sev.

    Verdikts: tehnoloģiju progress vs nostaļģiskas atmiņas par mīlestību, kas nekūst pat virs zem ekrāna paliktas sveces liesmas = neizšķirts!

    P.S. Uzmini, uz kura es rakstu šo te?
    • :)
      ceļa vārdi gaismas bruņiniekam.
    • > Sākumā likās, ka ar 1920xciktur izšķirtspēju izmežģīšu visas
      > trīs acis. Tomēr pieradu, un tagad ejot pa ielu bez piepūles
      > saskatu pretīmnācēju nāsīs spalviņas.

      Žetons :DDD
  • Skuju ziepes tas viss. Asus U5F [info]eto_silo.

    1.5kg, ideāli ledi, mazs, bet labs kībords, kad apgūsti Fn taustiņu. Viss.
  • (Anonymous)
    Vedjmah,

    Pierod, pie visa pierod.
    Aiz HP paviljona slīdvirsmas es atgriezos pie ārējās peles lietošanas. Un virsmu atslēdzu- vismaz manējam starp to un klavieri ir atsevišķa spiedpoga- sak, ja nu ļoti vajag un ļoti nav peles...

    77
  • :)

    (Anonymous)
    Ja rociņu pieliek pie sienas - sprauga paliek? Tobiš taisnas? ;) Un ja pirkstiņus kopā saliek? Cauri nespīd? ;)
Powered by Sviesta Ciba