Tue, Aug. 7th, 2012, 02:59 pm

Pēdējos gandrīz 10 gados, kopš vizinos ar autiņu, man ne reizes nebija nācies pūst iekš alkometra. Vispār ceļu policisti man pāri nedara. Vienreiz pabrīdēja, ka numura lampiņa nedeg, citreiz pateica, ka bez reģistrācijas apliecības braukt nevajag, pie tam tas viss par baltu velti. Domāju, ka mans dzīves sabradāta kaķēna - alkoholiķa skatiens viņus iežēlina.

Sestdien gan noturēja un izveica diezgan savādu procedūru. Kamēr es grābstījos pēc dokumentiem, inspektors X man piedāvāja iepūst alkometrā pa gabalu. Tas ir, kaut kāds mobilais telefons ar caurumu tiek turēts centimetrus 20 no manis nost un mana funkcija ir pūst aparāta virzienā. Neskatoties uz uzdzīvē pavadīto vakaru, aparāts rāda pietiekami maz (a ko ta šis var rādīt, es pat nezinu, vai es vispār trāpīju tai caurumiņā?). Inspektors X, pat nepaskatījies uz maniem papīriem, novēl man laimīgu ceļu un aiztraucas dzīvē.

Es tagad nesapratu, ko tas nozīmē? Tas aparāts ir tik jūtīgs, ka nolasīs šņabi manā elpas fragmentā? Vai arī tas ir tāds preventīvs pūtiens, pēc kura varētu sekot saruna par to, ka ar velosipēdu dzērumā braukt nav smuki un jāmaksā strāpe, un jāpriecājas, ka es nebraucu ar autiņu, jo tad draud ojojoj?

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:14 pm
[info]rasbainieks

neapšaubāmi divmetrīga dzīves sabradāta alkoholiska kaķēna skatiens atbruņo.

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:17 pm
[info]sirdna

Tikai 1,88, ja izslejos stalts jo stalts, kas parasti notiek tikai pēc kādas piektās šāvienu sērijas ar loku (tāds pasākums riktīgi izstaipa muguru)

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:21 pm
[info]scope

Patiesos nodomus, protams, var tikai nojaust, bet tā kopumā esot visai izplatīta prakse.
Vai tik nebija tā, ka "pozitīva" rādījuma rezultātā stiepj citu verķi, kurš māk drukāt arī "čeku".

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:35 pm
[info]mufs

nav ne jausmas, kas tas ir, bet man ar tāpatiņās ir gadījies.

šodien kautkāda nediena, no rīta visās malās šitie frīki bij, man visa ļipa trīcēja, ņemot vērā,cik jauks bija padevies pirmdienas vakars.

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:41 pm
[info]bozena

Varbūt viņš savāca tavu DNS ar kādām tādām tur dikti modernām metodēm, vai arī, izmantojot tavu modrības zudumu, skanēja nieres un aknas, orgānu donoru mednieks kaut kāds.

Tue, Aug. 7th, 2012, 03:50 pm
[info]unpy

Jau parīt Rīgas ielās tiks izlaists [info]sirdnas klons, kurš čurās vārturūmēs, stāvēs un savādāk pulcēsies neatļautās vietās, kā arī zīmēs lidojošas nepiedienības uz pašvaldību namu sienām!

Tue, Aug. 7th, 2012, 04:05 pm
[info]sirdna

kamōn, es tak tā nedaru.

Mani kloni staigās ierindā un brēks "Slava prezidentam [variable vPogonjaloPrezidenta is missing]!"

Tue, Aug. 7th, 2012, 04:09 pm
[info]unpy

Skaidrs, ka Tu tā nedari, bet Tavi kloni gan tā darīs, kāda jēga Tevi klonēt, ja pēc tam Tavi kloni nepārkāpj visa veida saistošos noteikumus un tādejādi netiek pildīts, ja ne valsts, tad pašvaldības budžets?

Tue, Aug. 7th, 2012, 06:40 pm
[info]planeeta

Krāsos skropstas pilsētas skvēriņos