ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-03-16 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par valstisku domāšanu
Es varbūt kaut kur kļūdos.
Bet manuprāt mūsu un iespējams visas planētas Zeme valstu pārvaldes veidojas no cilvēkiem, kuri īsti neizprot, vai drīzāk pārāk pārprot, mērķi un misiju kāpēc viņi tur atrodas.
"Deputāti iebilst pret KNAB pārmetumiem par dzīvokļu īri", tad tur iepriekš kādam transporta kompensācijas, vēl kādam tādas vai šitādas kompensācijas un vēl darba attiecību izbeigšanās kompensācijas.

Es pilnīgi piekrītu tam, ka valsts galvgalī jābūt ambicioziem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Jautājums tikai kādam mērķim mūsējie ir mērķtiecīgi? Izkļaņčīt smirdošus 200 latus par dzīvokli, noķiharīt vel latu piecdesmit par zīmuļiem? Ilikt pelnošā vietā brāļadēlu?

Man riebjas redzēt, ka mūsu valdībā ir alkatīgi plukats, badmiras, kuri ar savu rīcību un paziņojumiem publiskajā telpā apliecina - mēs pārdodamies. Par divām desmaizēm un vienu vārītu olu mēs Tev iezīmēsim īpaši atbalstāmo teritoriju vai pārskatīsim nodokļu likmes reģionā.

Deputātam ir jābūt Vecim, Bābai ar riekstiem, tādam lemtspējīgam, nevis nožēlojamai plukatai, kura skrīvē saņķiku uz dzīvokļu kompensācijām.

Nožēlojamie plukatas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?