qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-05-18 15:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Nordea Rīgas maratons, minimaratons, skriešana

Piereģistrējos Nordea Rīgas maratonam minimaratona distancē (5 km)
Tātad, lieku savu naudu tur, kur mani bloka ieraksti (put one's money where one's mouth is).
Piereģistrējos Nordea Rīgas maratonam minimaratona distancē (5 km). Tīri objektīvi redzu, ka 21 km man šoreiz būs daudz par grūtu, tāpēc sākumam ar 5 km pilnīgi pietiks.

Ļoti interesē saprast, kā notiek šāds pasākums — nekad neesmu tādā piedalījies, pat skatījies no malas ne. Numuri un čipi, starta koridōri un trases, starts un finišs — izklausās tehnolōģiski un aizraujoši :)

Paredzamā laika izvēlnē paņēmu otro iespēju, "0:25:00 — 0:30:00" — 25 līdz 30 minūtes. Šī rīta skrējiens pierādīja, ka ātrāk par 25 minūtēm diez vai noskriešu. Labi, ka sākums būs 9 ar astīti no rīta, vēl nebūs ļoti karsti.

Izlēmu, ka rīt (trešdien) no rīta atpūtīšos no skriešanas, būs atslodzes un atjaunotnes diena. Ja nu muskuļi no rīta ļoti "dziedās", tad vienkārši nobraukšu kādus 5 km ar skrituļslidām (šoreiz gan ar ceļu sargiem, jo ceļi man svētdien būs vajadzīgi veseli, nesadauzīti).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minikin
2010-05-18 16:15 (saite)
Domāju, ka pasākums patiešām būs aizraujošs! :)

Pati gan ne reizi neesmu piedalījusies tieši Nordea Rīgas Maratonā, taču vērojusi gan. Parasti gan dalībniekiem, gan līdzjūtējiem pasākums izraisa lielu saviļņojumu un emocionālo pacēlumu. Ļoti liela nozīme ir līdzjūtējiem un uzmundrinājumiem no skatītāju puses.

Numurs ir kā Tava skrējeina relikvija :) Savukārt čipu svarīgi labi nostiprināt pie apavu šņorēm. Skrējēji tiek sadalīti pa starta koridoriem atbilstoši saviem starta numuriem (bet gan jau tāpat būs zināms juceklis :)). Bet vispār - galvenais jau ir tā sajūta, kas radīsies, startējot kopā ar tūkstošiem citu skrējēju :) Un gandarījums par paveikto :)

Tad jau: lai veiksme un ārtas kājas! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2010-05-19 10:29 (saite)
Paldies, paldies :)

Novēlu Tev arī labu noskaņojumu, lai pietiek spēka (un mazbikucīt pāri paliek!), un _stipras_ kājas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?