JA NEGRIBI AR IECIETĪBU IZTURĒTIES PRET CITU VĀJĪBĀM, TAD NECERI UZ IECIETĪBU PRET SAVĀM ! ! !

23. Maijs 2007 (19:56)

Apsveru domu - ja vēl kādu laiku man nāksies klausīties to nepārtraukto kašķēšanos par to cik ārkārtīgi slikti jūtas kāds tāpēc ka viņam ejot pa ielu smaržīgs, aromātisks tabakas dūms liekas nepanesamāks par auto izplūdes gāzēm, litriem visādu dezodorantu un odekolonu un vēl velns viņu sazin ko, tad apgādāšos ar kādu paciņu "Belomorkanal", "Kazbek" vai "Prima" speciāli smēķēšanai uz ielas. Da nafig man pirkt 3-4x dārgākas cigaretes tikai tāpēc, lai kāds, man persongi nepazīstams kretīns tādēļ justos labāk.

Comments

Posted by: Māris Alksnis ([info]maris)
Posted at: 23. Maijs 2007, 20:19

Khm... Varētu noorganizēt belamor pipētāju akciju Vērmanītī! :D

Posted by: Puce ([info]puce)
Posted at: 23. Maijs 2007, 21:13
meele

he.. organdizētāji!!! manis pēc vācieties kāsī un lidojiet uz dienvidiem - tur visi drīkst smēķēt, kur pagadās. un ja jums traucē tas, ka man no jūsu dūmiem sāp galva, sēdiet mājās un pīpojiet uz nebēdu.

Posted by: Māris Alksnis ([info]maris)
Posted at: 23. Maijs 2007, 21:15

Ūja, ūja...

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 23. Maijs 2007, 21:22

Šis jau izskatās pēc pavisam brutāla un vardarbīga uzbrukuma miermīlīgam aicinājumam uz savstarpēju iecietību un sapratni.. Vai tiešam es nepārparatu tavu domu?

Posted by: Ķērpis ([info]kjeerpis)
Posted at: 23. Maijs 2007, 22:35

Neiecietību pret smēķētājiem manī ir izraisījuši pārsvarā 3 ieradumi, kas lielai daļai smēķētāju piemīt: 1)smēķēt lietus laikā pieturu būdās (man nav kur mukt), 2)smēķēt, stāvot mikriņu rindās (man atkal nav kur mukt), 3)smēķēt, ejot garām manai mājai (pēkšņi visa istaba pēc cigaretēm un atkal nav kur mukt). Nu, par to trešo vēl var arī cilvēki neaizdomāties, bet tie pirmie divi jau nu par iecietību un sapratni no smēķējošo puses neliecina

Posted by: Ķērpis ([info]kjeerpis)
Posted at: 23. Maijs 2007, 22:50

Ar to es gribēju pateikt, ka šie iemesli liek man smīnīgi skatīties uz smēķētāju sašutumu par viņu tiesību ierobežošanu nevis pozitīvi uz visvisādu aizliegumu ieviešanu vai apgalvot, ka karstā laikā cigarešu dūmi ir ļoti nepatīkamāki par pārsmaržojošiem ļaužiem. Krogos jau nu varēja ieviest kaut kādus obligātos ventilācijas noteikumus un miers. Jo nav jau nemaz omulīgi, kad pēkšņi visi galda biedri aizskrien uzsmēķēt un tu nu pēkšņi paliec divvientulībā ar savu glāzi.

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 23. Maijs 2007, 23:19

1) Tīrs egoisms. Tavuprāt cilvēkam kuram varbūt tulīt sāksies nervu drudzis, ja viņš nedabūs sev tik vitāli nepieciešamo nikotīna devu, butu jāiet ārā lietū pīpēt? Uzpilēs palielāka lāse uz cigaretes un čušš - cikarete samirkusi, uzpīpēt nedabūjis un vēl izmircis. Tikpat labi tu vari lietū pastāvēt un tikai izmirkt.
2) Da būtu priecājusies ka smēķē rindā stāvot nevis pēc tam braucot mikriņā.
3) Tas noteikti tā nenotiktu ja aizvēru logu tajā pusē kur vijas gājēju maģistrāle un atvērtu pagalma pusē. Un vēl skats uz dārzu būtu jaukāks vērojams.

Posted by: Ķērpis ([info]kjeerpis)
Posted at: 23. Maijs 2007, 23:51

1) un 2) Nu vai zini! :DDDDD
3) Ehh - man neiet - visas man pieejamās telpas diemžēl ir gājēju maģistrāles pusē un jaukais skats uz jaunuzcelto dzīvojamo monstru un mazo zāles strēmeli man nav pieejams

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 24. Maijs 2007, 00:25

3) Nekas. Ja līdz šim Tev dzīvē nav gadījies nekas jauks, tad tas var nozīmēt tikai to, ka viss vēl priekšā. Galvu augšā un muguru taisni. Būs labi!

9 Lasīt komentārus reply