sparģeļi! |
[Apr. 21st, 2015|11:41 pm] |
sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi!!!! Oooo, kāda laime un prieks pirmo reizi taisīju krāsnī. vispirms norīvē citronam miziņu, izpiež no pusītes sulu, sakarsētā pannā apcep ķiplociņu un citrona miziņu, pielej citrona sulu, ar to visu maigi iemassē sagatavotos sparģeļos, apkaisa ar sāli un šauj cepeškrāsnī starp 200-230 grādiem uz kādām 7-9 min, te dikti jāuzmanās, lai nepārcep, bet mazie asnu galiņi jau paliek kraukšķīgi, ņem ārā apkaisa ar parmesānu un laimē dej |
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | April 22nd, 2015 - 12:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
:) izklausās lieliski, esam sparģeļu fani, šitas jāizmēģina.
Es tur protams mazliet samiksēju no vairākām receptēm pēc savas saprašanas tāpēc arī pierakstīju, lai neaizmirstas
| From: | blond |
Date: | April 22nd, 2015 - 12:14 am |
---|
| | | (Link) |
|
Skaidrs, tā jau parasti.
| From: | kants |
Date: | April 22nd, 2015 - 12:19 am |
---|
| | | (Link) |
|
O!
| From: | porkus |
Date: | April 22nd, 2015 - 03:44 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu ... ai labi - neteikšu
| From: | watt |
Date: | April 22nd, 2015 - 10:02 am |
---|
| | | (Link) |
|
vai tiešām ir to vērts? pēc kā tad garšo?
ir ir vērts! bet labāk pirmo reizi mēģināt, ja taisa cilvēki kas no tā kau ko saprot, vēl pavisam nesen man kkādā restorānā atnesa pārvārītu pretīgu šļuru
| From: | zin |
Date: | April 22nd, 2015 - 02:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es raudu (nu, gandrīz), kad rimi aplūkoju apvītušos un bezgaldārgos sparģeļus ceru, ka kādā puslīdz tuvā nākotnē tos audzēs vairāk un būs pieejamāki visiem
mēs pasūtījām no Unces (Bio/eko/šmeko) ļoti svaigi, maigi, zaļi
uncei ir arī veikals, ja kas
| From: | kants |
Date: | April 24th, 2015 - 01:20 pm |
---|
| | | (Link) |
|
rimi ir lieliski baltie no Peru - stingri un sulīgi, bet ne kokaini.
paldies, kants šo saslavēja, nevarēju nepamēģināt. arī bez parmezāna varēja laimē diet! | |