Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-09-04 23:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izlasīju vienā intervijā ar pīteras garīdznieku

Но отец Всеволод Чаплин еще и потому периодически и даже очень часто высказывает умопомрачительные свои суждения, что он уже давно оторвался от реальной жизни. Вся его жизнь прошла в синодальных отделах, не было опыта настоящего - приходского пастырского. У него не было опыта преподавания в духовных школах, гимназиях, он всю жизнь был функционером. И вот это пространство Интернета, пространство СМИ постепенно стало заменять для него ту самую реальную русскую жизнь - и церковную, и не церковную, - по поводу которой он высказывается. Это не жизнь – это имитация жизни. Выступая в средствах массовой информации часто и по разным поводам, очень легко заниматься этой самой имитацией. Она может выглядеть очень впечатляюще. Но от этого не становится настоящей, относящейся к реальной жизни.

atcerieties, es teicu, ka man šķiet, ka lauku garīdznieki ir daudz kļovāki par pilsētas garīdzniekiem
tad, lūk, vispār diezgan saprotams kļūst izskaidrojums, kāpēc pilsētas garīdznieki medijos nes bredu par laicīgo dzīvi - tāpēc, ka viņi nav daļa no pilsētas laicīgās dzīves, viņi par to spriež pēc tiem pašiem medijiem, seržanta reportāžām, žurnāla primāta dzīve un citas pedofilijas. principā, es viņus saprotu.
laukos garīdznieks tomēr ir daļa no sabiedrības daļas, it sevišķi, ja tā ir pietiekoši maza komūna - daļa arī no tās daļas, kas, teiksim tā, nav viņa draudze


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2012-09-05 00:29 (saite)
Laukos vispār viss ir kļovāk - pirms brīža sanāca runa par pašvaldību vadītājiem vai sīkākiem amatiem, piemēram, skolu direktoriem, visa veida rīgās viņi ir riktīgi tālu, kamēr laukos...pat tas skolas direktors, kurš savā pagastā ir afigenna kruts, ja skola piepeši pieprasītu, ka uz zīmēšanu skolniekiem jābūt vāverastu otiņām, aiaiai. Vispirms viņš personīgi dabūtu dzirdēt neglaimojošas atsauksmes, pie tam, ne tikai darba laikā, bet arī ārpus tā. Visi rādītu ar pirkstiem, ignorētu plānprāta ierosinātās prasības + pastāstītu viņa mammai, kāds dēliņš izaudzis kretīns.

Visa veida rīgās no tā brīvi izvairās, gan jau, ka mācītājiem arī viss ir gauži līdzīgi - nu nevar laukos mācītājs iet iekš džakūzī ar pieciem maziem puišeļiem, lai tas paliktu baiss noslēpums, rīgās var:))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?