Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-07-29 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

Angels & Demons (2009, Rons Hovards)

Visapbrīnojamākais, kā dēļ vien ir vērts skatīties Rona Hovarda un Dena Brauna kopīgo humoristisko jeralašu - tā ir aktiera Toma Henka sejas izteiksme brīdī, kad viņš ar Onotoļe Vasermana mundrumu atšifrē kārtējo kriptoloģisko noslēpumu. Atklāsme Foresta Gampa acīs ir ne gluži tāda, kā atminot sešsimt piecdesmit ceturto reizi krustvārdu mīklā vārdu "ariks", bet drīzāk šoks, ka Monreāla atrodas tomēr Kanādā, nevis uz rietumiem no L.A. Diloģijas pirmajā daļā šajā procesā viņu veiksmīgi papildināja Odrija Tatū, kas mums vispār meitene no provinces, un kurai par intelektuālo bagāžu lielajās acīs trolejbusā nenāktos atsevišķi piemaksāt; šeit viņas izraēliešu aizvietotāja piedalās kādā citā filmā, kuru arī ļoti gribas noskatīties, bet neļauj.

Jau pats sākums ar Lielo Adronu Kolaideru un beigas ar Pāvests Maikls Bejs Pirmais Uzbrauc Kosmosā rada nepārvaramu vēlmi sākuma titros ielikt svarīgo mesidžu "pēc LJ pēdējo postu motīviem". Iluminātu vietā es apvainotos, bet Vatikānā laikam aizrautīgi skatās, guldzina vīnu un ēd načosus.

in 2009 martcore says
treškonteiners! / dzērājiem / otrreiz nesaņemtos / apm. ņurd. / afigkino



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]osinsh
2009-07-29 10:11 (saite)
Noskatoties šo filmu pilnīgi neizjutu vilšanos - jau pirms skatīšanās domāju, ka būs sūds.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brock
2009-07-29 11:50 (saite)
hehe apmēram tas pats :) Laigan to visu paspilgtina tas, ka esi grāmatu lasījis, jo iespējams, ja nebūtu, tad liktos kruta :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?