Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2004-10-14 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ē, tā nu sanācis
Ka sieviņa nekur neaizbrauca, bet saslima (brauks nākamnedēļ), tādēļ uzvedos klusu un makspeinu vēl neesmu ierubījis. V smisle man kautkā pirmais neaizgāja (rāda visādas lopības, liek manīt, ka esmu smirdīgs līčs, paldies tev, Remedy). Ar paču vai bez - sūta tālāk. Savukārt uz maxpaynerus.iso es parakstītos tikai Goblina gadījumā. Tagad velku drusku savādāku versiju (ak,es smirdīgais līčs).

Tā vietā ir ierubīts Grim Fandango (stipri pieklusināts), lai arī uz kakla karājas visādi freelance darbi, pie kuriem nekavējoties ķeršos. Automehāniķis mani vienkārši nobeidza, sen tik ilgi un veselīgi nebiju izsmējies. Njā, čari šajā pasākumā ir sasodīti lieliski.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2004-10-14 14:53 (saite)
kas vainas tavam Maxim ?
+ sakrustoju pirxtus izlasot kaadaa no vaardiem galaa burtu kombinaaciju ...rus.iso
vienu briidi jau man saaka likties ka tomeer esi geimeris, laikam kljuudiijos :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-14 15:42 (saite)
Klusē, eža Sonika ekspluatator!!!

Es uz šo kombināciju ilgi gaudoju, jo neviens cits maxpayne.iso zinaamajaa vietaa nepiedaavaajaas... Bet es nepadevos! Jautājums par to, vai esmu geimeris vai nē, ir dziļi intīms, ja kas :)) A iepriekš nolādētā versija rāda fakus un negrib palaisties, nezinu kāpēc. Forumos lasīju, ka pači XP kompjos varot arī neiet, bet īpaši tam neticu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2004-10-14 16:43 (saite)
nee nu tie dzheki kuriem pachi uz XP neiet laikam laizh pie taa XP klaat arii savas omes
uzliekam maxi (visparastaako ISOizeeto standartaako versiju kaada var buut un ar kuru ir pilns DC)
nopachojam (patch NAV vilkts no .ru saites kur protams kaads krievelis ir iedomaajies shoto pamainiit patcha saturaa)
uzliekam no-cd patchu kas atrasts ieksh www.gamecopyworld.com vai www.megagames.com
un dragaajam bullettaimaa liidz bezsamanjai vai kameer apstaajas sirds vai kameer sieva pielaizh ljauno bacili !

it's THAT easy !
bet ja par speeli - pirms nepilna meenesha paarspeeleeju abas. Visu cienju somiem. prieksh jau ka tik cinemaatiskai speelei nenolaida visu sviestaa ar otro dalju, pat jaadomaa kura tad labaak gaaja pie sirds :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-14 16:52 (saite)
Visparastaako ISOizeeto standartaako versiju kaada var buut un ar kuru ir pilns DC.
---------------------------------------------------------
Taa buutu jaabuut. Bet taa nav. MP2 - luudzu, pilla pakalja. MP1 - 0,5 juuzeri. Un tad veel jaapieluudz augstaakie speeki... Es jau neesmu vieniigais, kuru pirmais Makspeins rubii aaraa, forumos raksta taadi vecisshi, kas OS maina kaa cimdus. Btw, atklaaju, ka ir jauns DirectX iznaacis. Peec tam, kad man vinju taa nopietni paprasiija geims.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-14 16:55 (saite)
P.S. Varbuut arii iso bija ielicis dzheks, kuram pajaat uz aizsardziibas sisteemaam - arii populaara probleema CapsLockam bezmaz trešhdaljdisku neiet deelj shiis lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2004-10-14 17:13 (saite)
kas par aizsardziibas sisteemaam ?
(srry varbuut es kautko STULBI nesapratu tachu man shodien ir iesnu pilna piere)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-14 20:54 (saite)
Nu...tādas pastāv (SafeDisc, LaserLock, StarForce, SecuROM, PhenoProtect, utt). Karoče, es vēl neesmu sapratis, kā šo lietu apiet, bet pamatideja ir sekojoša - oriģinālo disku nevar tā vienkārši nokopēt. Tāpat arī ar iso, bin, utt. Tur vajag pačakarēties ar Nero setingiem, lai vispār cilvēcīgu failu dabūtu gatavu. Daži labi uzskata, ka pilnīgi pietiek ar Control + C.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]grrr
2004-10-14 17:19 (saite)
No more monkey business, Calavera!

(Atbildēt uz šo)


[info]snake
2004-10-14 20:01 (saite)
nu es tev piedāvāju pavisam normālu MP eng oriģinālā diska kopiju, bet tu gribēji labāk vilkt :)
Grim Fandango var no tevis kaut kā dabūt? Jo savā laikā palaidu, bet tagad - pats redzi, pat makspeinu dabūt nevar, nerunājot jau par tādām raritātēm.

pretīm varu iedot full/eng Nocturne (2CD) vai Outcast (arī 2CD)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-14 20:44 (saite)
Duraks biju... Vēlreiz aplauzīšos, rāpošu pie tevis uz ceļiem :)) Grim Fandango nezkāpēc man ir divu virtuālo disku formātā, kopējais apmērs 1,5 Gb (pats geims = 30 Mb, jāsaka, jocīgi). Iegūšanas process būtu labs caur CapsLock (es no viņa aizņemšos rakstītāju, jo man pašam sakrājies, tad iedod viņam pāris matricas, pēc tam paņem). Nocturne? Outcast? Afigenna krutas spēles, abas divas, pirmo man sens sapnis bija izspēlēt. Jūtu, ka uz ceļiem rāpošanas periods ir tuvu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snake
2004-10-15 01:38 (saite)
Man bija maģiskais "nesasniedzamo spēļu top3" - Nocturne, Outcast un Wages of SiN (SiN addons).
pēc apmēram 2 gadus veltīgām pūlēm viņas Rīgā kaut kur dabūt, izņemot pasūtīšanu no privātpersonām caur eBay, jo amazons etc. viņas arī vairs netirgo, Nocturne's iso tika novilkti no eMule tīkla nieka 11 mēnešu laikā burtiski pa baitiem :) Nokturni tikai pārbaudīju vai iet, laidis neesmu.
Outcast vienam džekiņam tepat .lv hubā atradu. Tikai 3 mēneši kopumā :) Starp citu, tā viņējā rastra vai vektoru (?) vai kāda viņam tur tā grafika (ne-poligoni) arī mūsdienās kapitāli izskatās, jo pilnībā izbrauc uz CPU. No džekiņa vēl jāsavāc full eng Giants:Citizen Kabuto un Baldur's Gate 1 :)
A no vecajām vēl gribētos visu laiku labāko kvestu Full Throttle Win95 versiju (ir tāda), kurai ir 640x480 un DirectX atbalsts (skaņa nav jākonfigurē ar roku), jo es savu krievisko, Akellas tulkoto (pie tam ļoti labi piemeklētas balsis) varu palaist tikai bez skaņas. DosBox nelīdz :( a tur bez skaņas nav ko darīt.
Nu vo - Grim Fandango vēl vajadzētu, un no FXP jāizprasa Space Quest un Larry Antoloģijas (SQ 2CD visi 6, Larijs 1CD 1-5 laikam, 6 un 7 es kaut kad pilnīgi nejauši iehavoju oriģinālus)
tad tikai Wages of SiN mistiskais paliks :)

a tas ka 30mb aizņem - normāli, pārējo viņš "no diska" tb no .iso lasa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snake
2004-10-15 01:41 (saite)
Bet pie vārdiem "Man kaut kur mājās mētājās Nocturne un Outcast, full/eng, vajag?" spēlēs kaut ko saprotošam cilvēkam uzreiz sāk acis nelāgi mirdzēt :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-17 05:24 (saite)
Nu, redzi, viss ir sasniedzams. Tikai "The Last Express" (Benuā, Sokals, "Syberia" autors, un darbība atkal notiek vilcienā!) nav sasniedzams. A par "Nocturne" var spriest pēc "Blairwitch" sērijas (vismaz pirmās divas spēles ir uz dzinēja + "Rustin Parrā" esot arī personāži no "Nocturne"). Ā, lūk, vēl kas man iešāvās prātā - "Sacrifice".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snake
2004-10-17 21:24 (saite)
The Last Express nav gluži no Sokāla, bet gan no Džordana Mehnera - PoP autora :)
Blair Witch 1. episode tiešām darbojas Nocturne personāži, taču nokturne izskatās kaut kā stilīgāk - močījam vampīrus Njūorleānā, zombijus-mafiozo Čikāgā utt., pie tam Dr. Holideja ir no match for. Mr.Stranger.
Sacrifice, ja tev (vai varbūt citam kādam) tiešām ļoti vajag - Elkor Centrā Brīvības ielā ir oriģināls, vēl tas kurš lielā kastē :) pa 3 Ls, stāv skatlogā 2. stāvā pie geimiem, bet vēl es esmu viņu redzējis bieži iekš 636 veikaliem, kaut kādā nocenoto spēļu sērijā, "Sold Out" vai "White Label".
Man nav gluži ideālā atmiņa, bet es vienkārši atceros tādas lietas, kuras atmiņā iekrīt :) Ehh, ja skolas laikā man formulas tik pat labi atmiņā paliktu....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-18 09:14 (saite)
Fak, saputroju Mehneru ar Sokālu :) Tās vecās sēnes iedarbojās (lai arī tagad man ir jauna versija - tas ir ne mazāk vecais elektriskais sildītājs).

Par formulām - man vislabāk atmiņā palika parasti palika tās no "Acclaim":)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krum
2004-10-15 07:43 (saite)
labāka nav.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?