Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2004-10-14 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ē, tā nu sanācis
Ka sieviņa nekur neaizbrauca, bet saslima (brauks nākamnedēļ), tādēļ uzvedos klusu un makspeinu vēl neesmu ierubījis. V smisle man kautkā pirmais neaizgāja (rāda visādas lopības, liek manīt, ka esmu smirdīgs līčs, paldies tev, Remedy). Ar paču vai bez - sūta tālāk. Savukārt uz maxpaynerus.iso es parakstītos tikai Goblina gadījumā. Tagad velku drusku savādāku versiju (ak,es smirdīgais līčs).

Tā vietā ir ierubīts Grim Fandango (stipri pieklusināts), lai arī uz kakla karājas visādi freelance darbi, pie kuriem nekavējoties ķeršos. Automehāniķis mani vienkārši nobeidza, sen tik ilgi un veselīgi nebiju izsmējies. Njā, čari šajā pasākumā ir sasodīti lieliski.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snake
2004-10-15 01:38 (saite)
Man bija maģiskais "nesasniedzamo spēļu top3" - Nocturne, Outcast un Wages of SiN (SiN addons).
pēc apmēram 2 gadus veltīgām pūlēm viņas Rīgā kaut kur dabūt, izņemot pasūtīšanu no privātpersonām caur eBay, jo amazons etc. viņas arī vairs netirgo, Nocturne's iso tika novilkti no eMule tīkla nieka 11 mēnešu laikā burtiski pa baitiem :) Nokturni tikai pārbaudīju vai iet, laidis neesmu.
Outcast vienam džekiņam tepat .lv hubā atradu. Tikai 3 mēneši kopumā :) Starp citu, tā viņējā rastra vai vektoru (?) vai kāda viņam tur tā grafika (ne-poligoni) arī mūsdienās kapitāli izskatās, jo pilnībā izbrauc uz CPU. No džekiņa vēl jāsavāc full eng Giants:Citizen Kabuto un Baldur's Gate 1 :)
A no vecajām vēl gribētos visu laiku labāko kvestu Full Throttle Win95 versiju (ir tāda), kurai ir 640x480 un DirectX atbalsts (skaņa nav jākonfigurē ar roku), jo es savu krievisko, Akellas tulkoto (pie tam ļoti labi piemeklētas balsis) varu palaist tikai bez skaņas. DosBox nelīdz :( a tur bez skaņas nav ko darīt.
Nu vo - Grim Fandango vēl vajadzētu, un no FXP jāizprasa Space Quest un Larry Antoloģijas (SQ 2CD visi 6, Larijs 1CD 1-5 laikam, 6 un 7 es kaut kad pilnīgi nejauši iehavoju oriģinālus)
tad tikai Wages of SiN mistiskais paliks :)

a tas ka 30mb aizņem - normāli, pārējo viņš "no diska" tb no .iso lasa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?