Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2009-08-15 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un vakar mani pirmo reizi mūžā izsēdināja kontrole!;D
Iekāpu, novilku ar somiņu gan aņķimātu. Nopīkstēja. Tas ir, man šķita, ka nopīkstēja, iespējams, ka tobrīd kāds cits arī lika savu e-maucību biļeti pie pīkstinātāja citā trolejbusa galā.
Un, protams, pie kapiem iekāpj kontrole! Pirmo reizi 3 mēnešu laikā! Puisis novelk manu biļeti gan savu aperātiņu, saka: "Nav aktivizēts!" Man acis lielas: kā? koa? tak pīkstēja!!! Šis saka, nē, būs jākāpj ārā! Izkāpjam, es pikta kā perdošs lauva, saku: bet padomājiet loģiski, vai es tā mierīgi stāvētu un Jūs gaidītu, ja nebūtu pārliecināta, ka nopīkstēja? Šis tā pamīņājās, pamīņājās, piebrauca nākošais trolejbuss, šis atmeta ar roku: Da labi, kāpiet iekšā!
;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2009-08-15 14:22 (saite)
Jā, šitas man bersī tajos jaunajos pīkstuļos - tu pats taču nekā nevari pateikt, vai biļete ir aktivizēta vai nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2009-08-15 14:26 (saite)
Nu ja nu! Man vakar stāstīja, ka Londonā ar metro mēnešbiļetēm tāpat gadoties;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sii
2009-08-15 14:31 (saite)
man, btw, 2x jau ir bijis tā, ka aizbraucu līdz kādai pieturai, izkāpju, pa 5-20 min laikā nodaru savu darīšanu (piemēram, vienreiz braucu uz Imantu tepat cibā sarunātai grāmatai pakaļ - aizbraucu, pieturā saņēmu grāmatu, pārgāju pāri ielai, nāca cits autobuss, kāpu iekšā, bāzu pie tā pīkstekļā savu biļeti, a nekā - saka, ka jau reģistrēts), atnāku atpakaļ pieturā pretējā ielas pusē, sagaidu transportu mājupbraukšanas virzienā, novicinu savu vienīgo dzelteno e-talonu, a šis pasaka, ka brauciens ir jau reģistrēts. pēc maniem aprēķiniem sanāk, ka vēl nav pagājusi stunda, kopš iereģistrējos turpbraucienam (citā trolejbusā!), un šis ne par ko otrreiz vairs neņem.

es pieņemu, ka brīdī, kad tā stunda "iztecējusi", šis ļautu piereģistrēt, tak speciāli lūrēt pulkstenī un brauciena vidū tusnīt ārā no silti ieņemtās vietas, lai mēģinātu nopīkstināt vēlreiz, neesmu mēģinājusi. tak, ja šitādā braucienā es vienreiz uzraušos uz kontroles, būs pagājis tas laiks un uzrādīs, ka nav nopīkstināts, un sāks pret mani celt kaut kādas pretenzijas, es aurošu pa visu trolejbusu, jo es netaisos nēsāt līdzi 5 kartiņas vai pārmaksāt 10 santīmu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2009-08-15 14:35 (saite)
Nu jā, tā gan varētu būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?