Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet mani dārgie, vai tad kādam no jums vēl līdz šim brīdim bija saglabājies ilūziju minimums par 1) Karlsonu; 2) šābrīža ASV republikāņiem, 3) Trampu, un 4) Masku?
  • lai būtu ilūziju minimumam, tās pa priekšu jādefinē, es atvainojos, bet ir cilvēki pasaulē par kuriem ir troksnis un ir cilvēki pasaulē, un?
  • Tās ir tikai tavas kārtējās emocijas, kas nav produktīvas.

    Jā, būs cilvēki ar atšķirīgu viedokli. Nu un tad? Ne jau visiem ir jābūt ar tādu pieeju, ka Putina vārds nav izrunājams un viņš jāsauc tikai par Putleru. Tā var darīt, bet tas nekādi nepalīdz Ukrainai uzvarēt karu, tāpēc es to uzskatu tikai par māžošanos.

    Vārda brīvība ir vārda brīvība. Tas attiecas arī uz ienaidniekiem. Nekur jau netiek teikts, ka visā šajā stāstā tiek atbalstīts Putins un viņa karš.

    Lūk, tagad intervijas sakarā pat Noa Smits ir uzrakstījis plašāku rakstu, ko īsti nozīmē šis karš. Tas bija ir ļoti izglītojoši pat man, kas bija iedziļinājies šajā stāstā:
    https://www.noahpinion.blog/p/the-ukraine-war-is-ultimately-about

    Bet var arī kā zazis – kad es ieliku rakstu par to, kā domā krievu supremātisti – viņš mani tikai izņirdza. Ok, varbūt es pats esmu vainīgs, bet tava attieksme, ka mums būtu jākontrolē, ko drīkstam tviterī dzirdēt, noveda pie totālas valdības kontroles, it kā pret kovida maldus informāciju, bet beigās pat cenzēja to, ka kovida vakcīnas neierobežo inficēšanos.

    Ja cenzēsim Takeru, tad tas pats var notikt ar Ukrainas karu. Tagad jau parādās raksti, ka ukraiņiem frontē iet slikti un viņi var zaudēt pozīcijas. Tas daudziem nepatiks un šie raksti varētu tikt cenzēti.
  • es neskatījos to sarunu šovu.
  • A kas ar Masku? Tur pa lielam viss ir +/- OK ja es neko neesmu palaidis garām.
    • Skat. jūzera "black robin" ierakstu, ja tieši par pēdējo dienu aktualitātēm, bet nu...
      • Tur ir par Karlsona - Putina interviju, teātris, protams.
        • Mans ieraksts bija tikai un vienīgi par to, ka ikviena publiskā persona, kas ar šo interviju un tās atreferējumu saistīta, ir rīkojusies ļoti atbilstīgi savai līdzšinējai reputācijai un nekādiem pārteigumiem nav iemesla.
  • Nope. Viena visu minēto kopīga iezīme ir, ka par viņiem fanot nozīmē izsniegt sev idiota apliecību.
Powered by Sviesta Ciba