gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-10-23 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad krieviem bija taisnība par tiem nacistu teroristiem, kas aiz katra stūra pa visu Ukrainu slēpjas aiz sabiedrotu civiliedzīvotāju vairoga, līdzīgi kā tas notiek arī Rietumkrastā, kur cilvēki tiek slaktēti un izdzīti no mājām, kaut arī tur nekādi kamazi vroģ nav braukājuši. Žīds atvēra man acis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2023-10-23 23:33 (saite)
Bet kā tu pats šo skaidrotu? Cilvēki šaudās prieka pēc un pārspīlēti pielieto militāro spēku? Lielā mērā karš ir bezjēdzīgs, jo visvairāk cieš civilie abās pusēs. Par Krieviju diez vai tā var teikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-10-23 23:44 (saite)
Vien ironizēju par divkosību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dombrava
2023-10-24 00:25 (saite)
Saprotu ironiju. Tad sanāk, Krievija = Izraēla? Ukraiņu teroristi pirmie sāka un uzbruka? Vai arī Hamas ir tāds pats iedomu tēls kā ukraiņu nacisti?
Bet nu sapro



militāra atbilde nav risinājums. Kāds ir? Iespēja vienoties par mieru droši vien skan naivi. Taču otrs risinājums šķiet cietsirdība.
Par to jau brīdināja 2009.g., ka viss var atkārtoties, kamēr pastāvēs tāds grupējums kā Hamas un viņiem būs iespējas dabūt ieročus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-10-24 06:35 (saite)
Ukraiņu teroristi pirmie sāka un uzbruka? Vai arī Hamas ir tāds pats iedomu tēls kā ukraiņu nacisti?

Izraēlieši pirmie sāka genocīdu un aparteīdu. Hamas ir tik pat pamatots attaisnojums tā īstenošanai desmitiem gadu garumā kā azovieši attaisnojums Ukrainas okupācijai - as in, nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2023-10-24 07:40 (saite)
A Brief History of the Netanyahu-Hamas Alliance:

"For the last 14 years, while implementing a divide-and-conquer policy vis-a-vis the West Bank and Gaza .. Netanyahu .. has resisted any attempt, military or diplomatic, that might bring an end to the Hamas regime.
For over a decade, Netanyahu has lent a hand, in various ways, to the growing military and political power of Hamas. Netanyahu is the one who turned Hamas from a terror organization with few resources into a semi-state body."

https://archive.ph/iFZnE

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?