wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2023-11-24 09:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarvakara treniņā gandrīz paģību. nācās dažas reizes apstāties. sviedri lija spaiņiem. instruktors, tāpat kā es, tikko izslimojis, bet nedeva nekādas atlaides. es viņu par mortal kombat iesaucu. viņš pasniedz dažādas nodarbības, un visās (izņemot pedāļmīšanu, protams) spēj iepīt kādu daļu no kikboksa un tamlīdzīgiem elementiem. viss jau forši, bet es esmu tik ļoti nekoordinēta, ka nespēju tik ātri tos vingrojumus izpildīt. biju domājusi pamēģināt viņa pasniegtās boksa nodarbības, bet es vēl uz šīs domas pasēdēšu. viņš tāpat brauks tagad līdz jaungadam atvaļinājumā, kā reiz būs man laiks nobriest boksiņam. tas ir, ja mans treneris man to atļaus, jo bieži vien dabonu no viņa pa ausīm, ka nāku uz mūsu treniņiem sāpošām malām, jo iekpriekšējā dienā biju nodarbībā ar mortal kombat...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2023-11-24 12:05 (saite)
> vakarvakara treniņā gandrīz paģību
> instruktors, tāpat kā es, tikko izslimojis, bet nedeva nekādas atlaides

Tu noteikti spurosies pretī ar zobiem un nagiem, jo no teksta jūtu, ka konkrētais instruktors tavā sistēmā pašlaik ir TOP, taču ar šiem elementiem ieteiktu ļoti uzmanīties. Mūsu LV treniņos mums obligāti ir jāstāsta par visu pārslimoto, un treneris tādiem dod vieglāku programmu, kamēr ķermenis atjaunojas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2023-11-24 12:49 (saite)
viss labi. laikam vajadzēja pieminēt, ka aprakstītā nodarbība bija group class, tādēļ jau "bez atlaidēm", jo ne jau visi dalībnieki pēc slimošanas vai kā. bet apstāties un atvilkt elpu neviens neaizliedz un ar pātagu neviens nedzen.
jā, es pati varbūt sev mēģinu pārlēkt pār galvu, tomēr arī jūtu, kur jāapstājas. un instruktoru te vainot man nav pie kā, jo viņš vada grupu nodarbību, un ja es esmu ieradusies, tātad, es piedalos. baigi grūti tā izstāstīt, kāda mums tur tā treniņu dinamika, it sevišķi grupu nodarbībās. jo mūs, tos, kas regulāri nāk, instruktors jau no galvas zin, ko un cik kurš var pacelt / izturēt. vainot varu tikai un vienīgi pati sevi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?