icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-06-17 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nu jau apjukums ir galā &)
Mūzika:Black Eyed Peas - Don't Phunk With My Heart

"All Appolagies"
mkey. Jāņu plāns ir izlemts. Atvainojos visiem, kurus tajos pametu &) Taču tāda izdevība katru dienu (un pat katru gadu) man nespīd. So.. izlēmu Jāņus pavadīt bik extrēmākos apstākļos. Tādos, kādos vienmēr esmu gribējis būt.

Ar nepacietību gaidu, un esmu morāli un domājams arī fiziski gatavs. Viennozīmīgi priecīgs. &) Jāsāk gatavoties...

Lāmums pieņemts.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]het
2005-06-19 08:28 (saite)
intrigants!:p

tagad izlasot man tač gribās pajautāt - kādos ;p?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-19 13:24 (saite)
Nju tas pats pārgājiens "Liepāja -> Ventspils" &) Ar kājām.

Hmm.. ko tu Jāņos? Vaiņodā , or citur ?

Lieta tāda, ka mani visiem spēkiem mēģina atrunāt no šī pārgājiena. Līdz ar to esmu nolēmis sekojošo: ja 23.06. līs lietus un mūsu pārgājien izjūk... tad es patusēju Liepājā.. un vēlāk braucu pie visiem uz to Vaiņodu. &) (anyway - tas vismaz ir kaut kas, nekā nekas. tb vismaz ir cerība, ka es TUR būšu) &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-19 13:27 (saite)
cerība allaž ir/bija/būs:p

aaaaaaaaa mmmmmmmm - nu skaidrs :) hehe, savām >:D? or nomā iznomāsi citas >:D?

mmm nuu, iisteniibaa, jaadara taa kaa tev pasham velk un gribaas:) ( man taa domaat )
nuu, man shogad jaanji nebuus. darbs, darbs, darbs. shogad man nevienus sveetkus neizdodaas nosvineet no fck` darba :/ man tik 25tais sanaak free all day un ko es taj dienaa kkur braukshu? tolks, ja 7dien darbs? mmm puushu alone maajaas ganka ar domu, ka uz dzimshanas dienu atsvineeshu to, kas nebuus svineets teeva vaarda dienaa :) mhm mhm mierinu mierinu sevi - es zinu >:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-19 13:45 (saite)
Savām savām &P Domāju, ka būšu tam gatavs. Tik ceru, ka tur tās upes pa ceļam nebūs lielas.. ja būs, tad ir 2 izejas: 1) iemācīties peldēt; 2)vienatnē atrast vietu, kur tikt upei pāri, un tad mēģināt panāk pārējo baru (jo bremzēt citus es netaisos). &)

Bet nu.. baigi gribas būt arī tajā Vaiņodā. Un arī attiecīgi citi grib, lai es tur būtu. (cer, ka pārgājiens mby izjuks &D Bastardi! &)) ) Nju.. vo. Nu slikti jau, ka tas pārgājiens notiek tieši Jāņu laikā... jo man gribas gan to, gan otru. Taču, ja jāizvēlas - tad pārgājienu man gribas biku vairāk. Jo tas ir kā tāds kaut kas, ko vēl neesmu darījis, un ko bieži arī nesanāk darīt. Un esmu gatavs iet līdz galam &). Vienīgais tagad baigi viss ātrumā jāplāno, jāgatavo.. radusies problēma ar guļammaisu. Man mājās ir 2 smagi.. bet vajadzētu dabūt to vieglo (moderno). Biju šodien veikalā skatīties.. ~30 Ls tāds maxā. Biku sit pa kabatu. Ja neizdosies no kāda aizņemties vieglu guļammaisu, tad būs jāaizņemas nauda, un jāpērk jauns. (baigi negribas līst parādos, rēķinot, ka man arī ar darbu vēl nav skaidrības). Vispār pēdējās dienas pārtieku no praktiski nekā &). Nežēlīgs taupīšanas režīms. Nu bet nekas.. jāpierod arī bik pie tās bada sajūtas, jo, ja pārgājiens notiks, tad tur nu būs kā būs ar to pārtiku &)

Ai.. pēdējās dienas galva aizņemta ar to domāšanu un gatavošanos &)

Vakar bijām uz jūru. Dzintaros. Nolēmām, ka tur tomēr smird, un Garciemā ir daudz labāk. &) Vēl bik uztrauc tas, ka es jau vairāk kā nedēļu cīnos ar kaklu. Tb kaut kāds klepus vislaik (īpaši no rītiem). Ka tik pārgājiena laikā tas man neiztrucē.

Mmm.. nu jā, zinu, kā tas ir - strādāt svētkos. pats pagāšgad strādāju 31.decembrī. Žēl.. Bet nu es jau ar domāju, ka tas datums.. tā ir tik tāda kā tradīcija or smth. Tādus Jāņus var jau uzrīkot pats jebkurā vasaras dienā. &) Nu nebūs bik tas.. jo svinēsi tikai tu (+ tavējie). Nebūs tas svētku gars, kad var iet pie kaimiņiem... kuri arī līksmo. Bet nu.. Ta jau vismaz savā BD gan nosvinēsies kārtīgi &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-19 13:57 (saite)
oho, piedod, ka taa blisinos, ka nemāki peldēt :) me no 3 mēnešiem tika vesta uz baseinu slicināt, hehe, gala rezultātā - man ir nodzīta vēlme pat peldēt, betnu peldu es kā zive ūdenī:)

aiznjemties nav no kaa to guljammaisu? mmm, taksh vainjoda pagaidiis, neba pirmaa, ne peedeejaa ne? a paargaajiens sazinkaa, ne taa? es domaat, ka - aha, jaa!
mmm, ar badu ir taa. iisteniibaa ir, kad to iesaka - lai attiiraas organisms joa, tad izvadaas puse meeslu aaraa ieskaitot toksiinus un u.c. suudus. es piederu pie tiem, kas meedz pabadoties, ajj, galiigi glupinja esmu, lab, ko parto te blomeeshos >:D

mmm, man visu laiku kkaa darbojaas un mellie bik naak virsuu un kaapj prom. tas aiz taa, ka nav arko parunaat taa, lai nebuutu pretii tik ats - gan buus labi un atd ljerksteeshana pa savu teemu or kas cits.

mm es biju aizvakar mmm teeks kur, kkur aiz bulduriem? domaa, ka zinu. mani veda mit car so, neko nemaniiju braucot >:
me 2 kkaads klepus un mahten auksti, laigan, mani vasaraa ar iisaam rocinjaam apgjeerbaa redzeet ir rets priex, jo man pastaaviigi ir ledainas rokas & auksti :>

jup, var un es taa arii sevi noskanjoju nekaa sevishkji nepaardziivojot, aizkam, visi jaanjos rij galju a es taksh galju needu un citu jau, okey, siers, piiraadzinji atkal ar galju un alus, ko neredzu. well, okey, es mierinu sevi >:D bet anyway, gan es paardziivoshu:) Tv ekraans man buus draugs - jaacer!


eeem ... nuuu taada ir iecere, ka BD jaanosvin kaartiigi, kaa sanaaks - da hwz, man uznaaks pirms BD tas - ne nee nee, neko nevajag, njeko negribu ejiet taksh visi dillees. un gala beigaas hwz, kas iznaaks:)

es taksh esmu Zane, kamoon >:D tas izsaka visu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-19 17:04 (saite)
Nu.. esmu tas, kuru neviens nekur neveda. Kuram neviens neko nemācīja. Skan drošvien skarbi.. bet nu kā bij, tā bij. Iespējams tas man tagad bik apgrūtina to dzīvi.. jo itkā daudz kas vajadzīgs netika iemācīts (nu peldēšana nav nemas tik svarīga, kādas ir daudz citas lietas.. tomēr var gadīties brīdis, kad šī prasme peldēt būs svarīgākais, kas vien var būt...). Nu vienīgais peldēšanas veids, kas man patīk = niršana (lai arī ar akvalangu to darījis neesmu). Taču virs ūdens peldu es nožēlojami. Laikam varētu salīdzināt ar kaķa peldēšanas prasmi. &)

Bet nu neko darīt.. kaut kas protas sliktāk.. bet kaut kur atkal tas kompensējas. &)

Es vispār esmu filosofiski nonacis pie teorijas, ka visā ir 1 vesels jeb 100%... kādreiz gan pastāstīšu tā visa jēgu. Manuprāt pagaidām tā teorija ir samērā loģiska un attaisnojusies... bet taj pašā laikā jebkurai teorijai ir jāatrod pierādījums. Pagaidām tā ir just teorija 4 me &) Un nezinu, vai to pierādīsu. Lai gan.. kas zin &) Varbūt tajā visā kāds labums arī būs &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-19 17:09 (saite)
>:D piedod, ka es smejos, bet nu mans kakjis, ja godiigi, ljoti labi peld, kad tiek iemests diikjii, kas tiek dariits vasaraas >:DD

ajj, visi visu nevar i nemaz nevajag maaciit, ja?

ko man ir devis tas, ka 10 gadus mani vilka kopsh 5 gadu vecuma dziedaat, peidaliijos caalii, ja nemaldos 1990.g. kkaados citos konkursos + gaaju music school skaldiiju ikdienu klavieres ar ceriibu, ka kaadu dien vareeshu taas sacirst malkaa * evil smile * ļa ļa, veca mani uz ziimeeshanas pulcinju, tad veel dejoshana veel kkaadas huinjas i ak, jaa vienas gads karatee, i teaatra pulcinjaa gaaju.
joomajoo, tolks? esmu no taa prasmiigi lieliskaa? hmm ... laigan kas zin, kas zin >:D kas zin kaa buutu, ja visa taa nebuutu, laigan, mmmmnee, diezi vai :)

well, katram sava speciall teorija un kaa jebkura lieta, neba visiem der viss, jo pat viens shampuuns kaa labi zinam, neder visu cilveeku matiem un, lai pat tas, kas buutu, arii tas pats nederees ikvienam:)

balstoties uz sho visu speeju tik piebilst - jōmajo, bē - heitoju to lampu aiz loga, žilbst acis :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-19 17:15 (saite)
MM.. &) Es ar esmu i dziedājis, i dejojis. Dejojis pie kam esmu diezgan ilgi.. ~10 gadus savas dzīves. Sākumā tautiskās.. bik modernās. Tad aizgāju pie Veizāna. Biju viņa pamatgruppā.. izbraukāju praktiski visas Latvijas pilsētas savulaik. Dejojot. Vispār tie bija forši laiki.. mēs visi (kolektīvs jeb "Modes Deju Kompānija") bijām kā ģimene. Ehh.. iemaņas jau vēl ir palikušas &P

Klavieres.. mājās tādas stāv kopš bērnības &) Agrāk vecākā māsa gāja mūzikas skolā. Spēlēja.. es pats par tām ieinteresējos tik nesen. Kaut ko patrinkšķināt jau patīk... īpaši, kad ir kaut kāds "radošs" noskaņojums.. jeb kad esmu domīgs. Bet kaut kādas tur sonātes or vēl kaut ko spēlēt neprotu. &) Ir bijusi vēlēšanās iemācīties spēlēt labi.. bet pagaidām tas liekas baigi sarežģīti (spēlēt pēc notīm).

Vēl pāris tusos iepatikās ģitāra... gribētos kaut kad iegādāties vienu &)

Mmm.. nu jā.. &) Jāskrien satikties ar draugu.. pasēdēt "DC". &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-19 17:18 (saite)
>:DD het šmej :DD nenjem galvaa man uznaak smejamais :DDD

weee.. nee, man tam ir maajaas viens 17gadiigs muuzikjis kam ir talants, speejas un padodas super labi ar aizkam taka muuzikaa jau iestaigaata, kas speele klavieres un to speeleeshanu ikdienu atklausos un ir ok:)


hehee ... tik tpc? skaistumama maajaas tureet? laigan, pashmaaciba arii roxz:)

DC mmmm iipashais saiisinaajums gan kam taadam, ko es toch nespeeju izfishkot, laigan, moshk ar zinu tik nespeeju iedomaaties - naaa ... diezi vai :)

nu tad tik - jauko vakaru!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-20 14:35 (saite)
DC = "Double Coffee". Apmeklējam tos ik pa laikam ar draugu/-iem &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-20 15:03 (saite)
that was me - het >:DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dialogs
2005-06-20 09:50 (saite)
1) LIETUS dēļ pārgājiens netiks atcelts!!!
2) cilvēki kas patiesi grib iet ies arī lietū.
3) jā:))) to es gribēju pateikt..:))
4) pārgājiens nav nekas extrēms:)


la la la la la

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-20 14:39 (saite)
Tūdi tūdi tam. Labrī.. uj t.i. labdien! &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?