het ([info]het) rakstīja,
oho, piedod, ka taa blisinos, ka nemāki peldēt :) me no 3 mēnešiem tika vesta uz baseinu slicināt, hehe, gala rezultātā - man ir nodzīta vēlme pat peldēt, betnu peldu es kā zive ūdenī:)

aiznjemties nav no kaa to guljammaisu? mmm, taksh vainjoda pagaidiis, neba pirmaa, ne peedeejaa ne? a paargaajiens sazinkaa, ne taa? es domaat, ka - aha, jaa!
mmm, ar badu ir taa. iisteniibaa ir, kad to iesaka - lai attiiraas organisms joa, tad izvadaas puse meeslu aaraa ieskaitot toksiinus un u.c. suudus. es piederu pie tiem, kas meedz pabadoties, ajj, galiigi glupinja esmu, lab, ko parto te blomeeshos >:D

mmm, man visu laiku kkaa darbojaas un mellie bik naak virsuu un kaapj prom. tas aiz taa, ka nav arko parunaat taa, lai nebuutu pretii tik ats - gan buus labi un atd ljerksteeshana pa savu teemu or kas cits.

mm es biju aizvakar mmm teeks kur, kkur aiz bulduriem? domaa, ka zinu. mani veda mit car so, neko nemaniiju braucot >:
me 2 kkaads klepus un mahten auksti, laigan, mani vasaraa ar iisaam rocinjaam apgjeerbaa redzeet ir rets priex, jo man pastaaviigi ir ledainas rokas & auksti :>

jup, var un es taa arii sevi noskanjoju nekaa sevishkji nepaardziivojot, aizkam, visi jaanjos rij galju a es taksh galju needu un citu jau, okey, siers, piiraadzinji atkal ar galju un alus, ko neredzu. well, okey, es mierinu sevi >:D bet anyway, gan es paardziivoshu:) Tv ekraans man buus draugs - jaacer!


eeem ... nuuu taada ir iecere, ka BD jaanosvin kaartiigi, kaa sanaaks - da hwz, man uznaaks pirms BD tas - ne nee nee, neko nevajag, njeko negribu ejiet taksh visi dillees. un gala beigaas hwz, kas iznaaks:)

es taksh esmu Zane, kamoon >:D tas izsaka visu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?