icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Savām savām &P Domāju, ka būšu tam gatavs. Tik ceru, ka tur tās upes pa ceļam nebūs lielas.. ja būs, tad ir 2 izejas: 1) iemācīties peldēt; 2)vienatnē atrast vietu, kur tikt upei pāri, un tad mēģināt panāk pārējo baru (jo bremzēt citus es netaisos). &)

Bet nu.. baigi gribas būt arī tajā Vaiņodā. Un arī attiecīgi citi grib, lai es tur būtu. (cer, ka pārgājiens mby izjuks &D Bastardi! &)) ) Nju.. vo. Nu slikti jau, ka tas pārgājiens notiek tieši Jāņu laikā... jo man gribas gan to, gan otru. Taču, ja jāizvēlas - tad pārgājienu man gribas biku vairāk. Jo tas ir kā tāds kaut kas, ko vēl neesmu darījis, un ko bieži arī nesanāk darīt. Un esmu gatavs iet līdz galam &). Vienīgais tagad baigi viss ātrumā jāplāno, jāgatavo.. radusies problēma ar guļammaisu. Man mājās ir 2 smagi.. bet vajadzētu dabūt to vieglo (moderno). Biju šodien veikalā skatīties.. ~30 Ls tāds maxā. Biku sit pa kabatu. Ja neizdosies no kāda aizņemties vieglu guļammaisu, tad būs jāaizņemas nauda, un jāpērk jauns. (baigi negribas līst parādos, rēķinot, ka man arī ar darbu vēl nav skaidrības). Vispār pēdējās dienas pārtieku no praktiski nekā &). Nežēlīgs taupīšanas režīms. Nu bet nekas.. jāpierod arī bik pie tās bada sajūtas, jo, ja pārgājiens notiks, tad tur nu būs kā būs ar to pārtiku &)

Ai.. pēdējās dienas galva aizņemta ar to domāšanu un gatavošanos &)

Vakar bijām uz jūru. Dzintaros. Nolēmām, ka tur tomēr smird, un Garciemā ir daudz labāk. &) Vēl bik uztrauc tas, ka es jau vairāk kā nedēļu cīnos ar kaklu. Tb kaut kāds klepus vislaik (īpaši no rītiem). Ka tik pārgājiena laikā tas man neiztrucē.

Mmm.. nu jā, zinu, kā tas ir - strādāt svētkos. pats pagāšgad strādāju 31.decembrī. Žēl.. Bet nu es jau ar domāju, ka tas datums.. tā ir tik tāda kā tradīcija or smth. Tādus Jāņus var jau uzrīkot pats jebkurā vasaras dienā. &) Nu nebūs bik tas.. jo svinēsi tikai tu (+ tavējie). Nebūs tas svētku gars, kad var iet pie kaimiņiem... kuri arī līksmo. Bet nu.. Ta jau vismaz savā BD gan nosvinēsies kārtīgi &)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?