icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-04-06 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mulkjis!
BESIS!
BESIS jo..
BESIS!

Totaali izchakareeta diena. Un viss deelj taa, ka esmu bijis pietiekami stulbs/naivs, lai uzskatiitu, ka es ar visu tikshu galaa pats un man paliidziiba nav vajadziiga! Stulbais auns! tizlenis tizlenis tizlenis tizlenis tizlenis tizlenis tizlenis !!!!!!!!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mafia
2006-04-06 17:00 (saite)
kas bi? ko tu neuzspēji?

nāks jauna diena un mieriņš:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-04-06 17:05 (saite)
Mierinjsh naaks kad guleeshu zaarkaa. &)
Un tuvaakajaa laikaa man mierinja nebuus. Bet nu katraa zinjaa sestdien buus lielaaks mierinjsh nekaa shodien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bordo
2006-04-06 17:04 (saite)
... Stresiņš... SLikta lieta... Tev vaig bikīt iemācīties pat uz ļoti sarežģītiem un lieliem sūdiem skatīties ar nedaudz optimistisku prātu. BE COOL!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-04-06 17:09 (saite)
Suudi ir Suudi. Vienalga kaa tu uz tiem skaties, tie paliek par suudiem. Un es negribu iedomaaties ka suuds ir saldeejums un apeest to, if you know what I mean.

Vispaariibaa tavu padomu saprotu. Un protams, ka uz probleemaam acis es neaizveru, bet censhos taas risinaat. Bet nu shajaa gadiijumaa nevar vienkaarshi seedeet un gaidiit, kad pienaaks pozitiivaa riitdiena. Kameer suudus nesavaaksim, tikmeer katru dienu tos ostiisim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2006-04-06 17:14 (saite)
nē nu kas tev saka ka tev tas sūds jāosta... vāc to sūdu, bet nevis saviebtu viepli... Jo galu galā noervi manliekas biki svarīgāki ir nekā tās tavas problēmas...!!!
Un dusmas vaig mācēt savaldīt, kā redzu pēdējā laikā tev tas nu galīgi nesanāk... Nau jau arī gluži tā ka jātur iekšā... Bet you know what i mean!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-04-06 17:52 (saite)
Nu, iespeejams tieshaam man pa daudz stresa peedeejaa laikaa. Jo ar dusmu savaldiishanu man probleemu parasti nebij. Bet nu kaut kaa nu nez. Principaa "peedeejaa laikaa" taas ir bijusi 1 reize speeleejot to MTG, cik es atceros. Un ticu, ka tas tev stipri ieseedies atminjaa, jo skaara personiigi tevi etc.

Un par dusmaam.. es protu dusmoties tikai uz sevi. Un parasti to daru tikai tad, kad kaut ko neizdaru/salaizhu griistee. Kaa jau mineeju, tas viens atgadiijums MTG.. nu tur es biju sadzeeries (lai gan jaatziist ka arii dzeeerumaa buut agresiivam Man nav iipashi raksturiigi)

Ai. Teiksim taa - es vienkaarshi shodien pazaudeeju kontroli paar situaaciju ljoti svariigaa lietaa. Attieciigi nopliisa viens svariigs instruments ljoti svariigaa iestaadee. Nu nopliisa - tas veel ir vaaji teikts. Instruments ir vieniigais Latvijaa, un ja es esmu teicis, ka esmu bijis pie lielaakajiem.. tad shis ir vislielaakais. Un tur ir taa, ka ja aparaats nopliist, tad tas ir kaput (nerunaajot nemaz par servisa liigumsaistiibaam). Nu tagad vajadziigo detalju pasuutiiju. Riit taa ielidos Latvijaa. Cereeshu, ka riit shii lieta nokaartosies. Bet katraa zinjaa situaacija ir ljoti nepatiikama. Un es arii pieljaavu paaris kljuudas. Protams ka vainot mani neviens nevar firmaa... bet skatoties no klientu puses - es esmu inzhiniers, un man ir jaaspeej veikt savs darbs. Un ai.
Eju uz Klondaiku! Jaapaspeelee biliits, jaatveesina domas. Un tad riit tam visam taa nopietni jaapiekjeras. Esmu bik satraukts un pashlaik sameeraa gruuti kaut ko izdomaat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2006-04-06 18:05 (saite)
Njā un neskatoties uz garo textu. Ir vietas kur bik nesaprotu par ko tu runā :) hehe būs tak labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?