30 July 2021 @ 10:24 am
 
jaunākais cibas slapjo sapņu aptauj-prieks man lika aizdomāties, nē, drīzāk piefiksēt, ka es nekad nekad nefantazēju par īstiem cilvēkiem un man sapņos seksa ar reālām personām gluži vienkārši nav (izņēmums ir vīrs, bet tas nu parasti ir tā - kniebjamies uz kaut kāda balkona haizivs vēderā, pēkšņi izšaujas vulkāns un dzied mirušu lapsu koris, utt utt).

hmm
 
 
( Post a new comment )
f: not smoking[info]f on July 30th, 2021 - 10:48 am
hah, man tāpat!

lai arī kā es nomodā varētu tecināt siekalas gar visādiem kilianiem (peaky blinders ampluā, promska) mērfijiem, tomiem hidlstoniem (the night manager lomā) un kurš nu vēl mums ir drūms, dziļdomīgs un plecīgs, tad sapņos man nekad neviens no viņiem neparādās, kas ir ļoti bēdīgi. sapņos tikai kaut kādi, kas nekad vispār sejā nav redzēti un nez vai vispār ir īsti.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 30th, 2021 - 10:53 am
tieši tā! un man gribētos, jā, gribētos, ka sapnī atnāk Aleksandrs Skarsgårds, bet viņš nenāk! nenāk!!!!!!!!!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: not smoking[info]f on July 30th, 2021 - 10:59 am
iespējams, viņam jānāk pie tik daudzām, ka latvijas meitenēm vienkārši neatliek laika. bet mēs taču tepat gandrīz kaimiņos esam!
(Reply) (Parent) (Link)
putnu novērotājs[info]_re_ on July 30th, 2021 - 11:53 am
man gan ir bijis ar the national matt, piemēram. un andri keišu vairākkārt, haha!
bet vismulsinošāk tomēr ir īsti un 'neatļautie' cilvēki, nu tur nerealizētās sipmātijas vai kolēģi (šis vispār baisi, pēc tam satikties un turēt taisnu stāju, jo neks jau nav bijis, vai ne)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
this is a ransom demand: LesCouple[info]kakjux on July 30th, 2021 - 12:29 pm
nu. man ir kaut kāds background crush, kas ikdienā netraucē un nekā neiespaido manu darba dzīvi, uz vienu no mūsu priekšniekiem. es par to nedomāju un tur nav nekādu Domu vai Cerību. bet ar viņu jau divas reizes bijuši Sapņi. un tas ir neaprakstāmi mulsinoši pēc tam satikt un runāt un nananā. **nosarkst**

bettēē, vispār man liekas, ka man pārsvarā šitādi sapņi ir ar cilvēkiem, kas ir manā IRL dzīvē, nevis cibas listē. parasti kaut kādi FWB (current or past), kur viss arī IRLā būtu norm tā darīt :D (ar ļ retiem izņēmumiem) tikai, līdzīgi, kā Au raksta, tur parasti ir kaut kāds story insanity / absurdity tam klāt, nu tur braucošā vilcienā, kamēr kaut kādi bandžo spēlētāji cenšas ielekt, vai slēpjoties no slovāku spiegiem, vai pie UK karalienes, kamēr tur krāsotāji krāso visu pili zilimelnu.

es vienreiz satiku savu Mūža Lovi sapnī. vot tas bija pizģec. es piezīmēšu, ka šādu cilvēku neesmu satikusi nekad savā mūžā. bet nu, viņa jutās īsta un bija pilnībā portretēts cilvēks, līdz detaļām. un mums bija The Mūža Love. un tas sapnis atkārtojās arī nākamajā naktī. O_O
(Reply) (Parent) (Link)
f: not smoking[info]f on July 30th, 2021 - 01:16 pm
āh, nē, ja jau klājam kārtis galdā, tad īsti arī ir, bet tas ir tāds cringefests, ka labāk nemaz neatcerēties un izlikties, ka nekas sapnī nav redzēts, jo nu, come on. kāpēc sapņot par īstiem, ja varētu par ēriku nortmenu?
(Reply) (Parent) (Link)
penija[info]penny_lane on July 30th, 2021 - 10:53 am
es arī nefantazēju par īstiem cilvēkiem, man liekas, ka tas nav pieklājīgi.

sapņi gan ir cits stāsts.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 30th, 2021 - 10:54 am
nu man abās frontēs - sapņos un nomoda fantāzijās - viena vienīga īstu cilvēku neesamības bēdu ieleja.
(Reply) (Parent) (Link)