zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2011-02-04 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:predatory
Mūzika:Rammstein + Zemfira - Ya Tebya Nenavizhu

little bit of evil...
"N" ir mans peedeejais upuris, kur tiks izmatota brutaalaa izniicinaashanas metode, vienk paaraak daudz sataisiits un kuru katru briidi taapat jau jaabuut "kirdik", bet paareejiem turpmaak tiks izmantots ART OF DESTRUCTION, iznjemot trenninju meerkjus Redeemeraa un extra gadiijumus... Bye-bye my friend, i'll sent you a sweet nightmares with some demonic extras so enjoj it and rest in peace... ;)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zyto
2011-03-08 19:23 (saite)
Jaa, agraak varbuut straadaaji taadaa darbaa, bet nevelti vairs nestraadaa! :D Ko tu gribi panaakt, atvilkies un maaciisi man dziivot? Sajuuties baigi varenais, bet raksta anoniimi-ha! Tas maakonis nav mans, bet tevis izdomaats- Daaa! Manas ir tikai programmas, kas tev sabaaztas virsuu un veel tiks baaztas liidz briidim, kad masveidaa saaks darboties. Nesatraucies, nonjemt nesanaaks, jo taas ir no tavas energijas un apzinja tev nav taadaa liimenii, lai tiktu liidz savai dveeselei + veel paaris prikoli, bet ja godiigi meerkjis man ir pavisam cits, tu taa- by the way, izklaides peec.

P.S. Ja tev tieshaam logika veel kaut minimaali straadaa, nevis shematiskas domu kopijas, ar kuraam meegini salikt savu domu pa plauktinjiem, kaut cik cieshamaa veidaa, tad izlasi manis rakstiito veel paaris reizes kaartiigi, varbuut sapratiisi, ko ar to tev veelos pateikt! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-03-08 23:00 (saite)
maaciit Tevi dziivot? a man to vajag? ja viedokla izteiksanu Tu saproti taa....
par paarprogrammeesanu Tu laikam neko neesi dzirdeejis....
gan jau pienaaks laiks, kad es uzrakstiisu , kas es tads esmu, neuztraucies ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-03-08 23:04 (saite)
nestraadaaju taapeec, ka noriebaas organizaacija un meerki, kaa tika izmantota informaacija :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zyto
2011-03-09 15:12 (saite)
Bla-bla-bla. Ne pirmaa saskare man ar NLP, kur nu veel ar energeetiskajaam struktuuraam, neesmu perfekts, bet labaak par tevi taas lietas saprotu. Agraak varbuut nepieveersu tam tik lielu uzmaniibu, bet tgd es vairs neesmu tas kas agraak, taa ka iesaku veelreiz paardomaat savus meerkjus, jo pashaa saakumaa tevis rakstiitajaa ir jau primitiivas manipulaacijas centieni, tapeec arii suutu tevi dirst. Skatos uz faktiem, nevis nepamatoptaam tenkaam. Nepatika organizaacija? Tgd centraaltirguu ar tantukiem praktizee fantazeeshanu? Tev piestaaveetu! :D
P.S. Ja kko izlaizhu no tevis rakstiitaa, tad tas tik liecina, ka peedeejaas dienaas esmu ljoti aiznjemts un nav iipashas veelmes sekot kaa viens nejeega meegina izfilosofeet jeegu no bezsakariibas. :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-03-09 17:26 (saite)
un Tu no peedejaas darbavietas Latvijaa pats aizgaaji, ja? un UK Tev arii viss ir tik rozaini darba jomaa? man par normaala darba un naudas truukumu nav iemesla zeeloties.
man ar Tevi manipuleet absoluuti nav nepieciesams, vnk, lai sanemtu vajadziigo atbildi ir pareizi jaaformulee jautaajums, paldies par sniegto informaaciju ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zyto
2011-03-10 15:29 (saite)
Jaa, pats aizgaaju, atminja iisa? Jaa UK man ir laba dziive, suudzeeties nav par ko. Taa ka bzzzz! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2011-03-10 19:28 (saite)
ja skataamies juridisko pusi, jaa pats, ar mazu niansi- prinuzdjonna dobrovoljno (krievu valodaa skan labaak)
atbildi vari nerakstiit, vienpuseeji sleedzu so "diskusijas" dalu, gan jau kaadreiz par sevi atgaadinaasu, kad atdzisiis emocijas, citadi te jau saakas personiigi uzbraucieni, kas absoluuti nebija mans meerkis, saakot saraksti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zyto
2011-03-14 04:40 (saite)
Reizeem cilveekam ir jaapgriezh liekie nagi un mati, kas rada neertiibas sajuutu organismaa, pashreiz tu man taads izskaties, bet es veel padomaashu vai tevi apgriezt vai arii ljaut saprast savu jeegu.
Shoreiz atkaapjos no brutaalas izniicinaashanas, jo shajaa weekendaa sazinaajos ar kko augstaaku kaa cilveecisko sapratni, tas man tgd ir primaarais un visu paareejo- tumsu, gaismu, emocijas, principus, reputaaciju un visu kas veido sisteemas raamjus atstaaju prieksh jums. Baudiet, mums vairs nav liidzveertiigas frekvences... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?