zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2011-02-04 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:predatory
Mūzika:Rammstein + Zemfira - Ya Tebya Nenavizhu

little bit of evil...
"N" ir mans peedeejais upuris, kur tiks izmatota brutaalaa izniicinaashanas metode, vienk paaraak daudz sataisiits un kuru katru briidi taapat jau jaabuut "kirdik", bet paareejiem turpmaak tiks izmantots ART OF DESTRUCTION, iznjemot trenninju meerkjus Redeemeraa un extra gadiijumus... Bye-bye my friend, i'll sent you a sweet nightmares with some demonic extras so enjoj it and rest in peace... ;)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2011-02-23 12:47 (saite)
meloju sev, kad centos ieklauties taa saucamajaa sabiedriibaa, tas laiks ir sen garaam, man vini sen vairs nav vajadziigi, pat kaa resursi, man savu pietiek, ja tomeer vajag, ir citi, kvalitatiivaaki avoti
jaa, es neiederos sabiedriiba un pat necensos iedereeties, jo es esmu es, nevis kaut kaada peleekaas masas dala, un man apkaart ir tie cilveeki, kuriem taapat kaa man pietiek speeka buut viniem pasiem, jaa, sadu cilveeku ir maz; Tevii saada speeka veel nav, Tev joprojaam ir vajadziigs pieluudzeeju puulis, no kaa baroties, tikai, lai taads buutu, Tev tad jaabuut popzvaigznei, magija sim merkim neder :) (pie sii speeka truukuma ceeloniem lielaa meeraa pieskaitaama Tava gimene, siikaak neiztirzaasu, sii diskusija tomeer ir publiski pieejama)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zyto
2011-02-24 23:10 (saite)
Peec tevis rakstiitaa, izskataas, ka tu ljoti maz par mani zini. Esmu gan pats par sevi, gan arii speeju iekljauties sabiedriibaa(atshkjiriibaa no tevis)! Man nav svariiga sabiedriiba deelj pieluudzeejiem, bet reizeem taa piemet kraasas dziivei, resursi var buut arii gariigaaun moraalaa jomaa, ne tikai fiziskaa. Pat taada sajuuta kaa apmierinaajums ir sava veida resurss! Par manu gimeni arii izskataas, ka tev arii nav ne mazaakaas nojausmas, jo pateicoties gimenei, kaadaa es uzaugu, manii ir gan speeks, gan sapraats, tieshi manis audzinaashanas veids deva man iespeeju atveert acis, zheel ka tev taa nav, tu saaki acis mirkshkjinaat nevis no efektiem, bet gan defektiem! :D
P.S. Man nevajag paarlieciibu no citiem, es zinu, kas es esmu un ko es varu, bet man ir interesanti reizeem speeleeties. Kad apniik, tad vienk uzgriezhu muguru un aizeju bez paskaidrojumiem, juus neandertaalieshi man esat vienk speele. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?